Οκτώ προσλήψεις στο Δήμου Δομοκού για την covid-19

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2020 22:03 Οκτώ προσλήψεις στο Δήμου Δομοκού για την covid-19

Από Παρασκευή οι αιτήσεις…

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, οκτώ (8)ατόμων, χρονικής διάρκειας τεσσάρων (4)μηνών, διαφόρων ειδικοτήτων, όπως αυτές αναγράφονται, στον πίνακα Α, προκειμένου να καλύψει έκτακτες ανάγκες για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, ανακοίνωσε ο Δήμος Δομοκού.

Στον παρακάτω πίνακα φαίνονται οι θέσεις ανά ειδικότητα:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δήμος Δομοκού, Πλατεία Μουσών 1 – Δομοκός, Τ.Κ.35010,

απευθύνοντάς την στο Γραφείο Ανθρωπίνου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας, αρμόδια υπάλληλος κα Ζηκούλη Αικατερίνη, (τηλ. επικοινωνίας: 2232 3 50210), είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και συγκεκριμένα στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.(αποκλειστικά και μόνο για αιτήσεις και δικαιολογητικά χωρίς τη δυνατότητα απαντήσεων σε πιθανά ερωτήματα).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων, λόγω του κατεπείγοντος, είναι από 4 Σεπτεμβρίου 2020  έως 9 Σεπτεμβρίου 2020  ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση