Λαμία: Οι Ρομά το… τερμάτισαν!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 09:30 Λαμία: Οι Ρομά το… τερμάτισαν!

Δεν φαντάζεστε που δήλωσαν τόπο κατοικίας, αφού τους έπιασαν για κλοπή στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας!

Πλιάτσικο για μία ακόμη φορά στην περιουσία της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, πραγματοποίησαν τρεις Ρομά, Έλληνες υπήκοοι, το μεσημέρι της Δευτέρας (14/9), ωστόσο έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας.

Οι τρεις Ρομά, ηλικίας από 19 έως 30 ετών, μπήκαν στον αφύλαχτο και εγκαταλελειμμένο χώρο της ΠΕΛ και αφαίρεσαν πορτοπαράθυρα, αλουμίνια, σπάζοντας τζάμια και προκαλώντας νέες φθορές στα ήδη ρημαγμένα κτίρια!

Το πιο εντυπωσιακό και αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι δύο εκ των συλληφθέντων είχαν το θράσος να δηλώσουν ως τόπο κατοικίας την ίδια την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας!

Δεν αποκλείεται έτσι όπως πάει η εγκατάλειψη στον αναξιοποίητο αυτό χώρο, σε λίγα χρόνια να διεκδικούν και δικαιώματα μέσω χρησικτησίας…

Υπεβλήθη μήνυση από τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου, Λεωνίδα Κωστόπουλο, ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια φωνάζει για να αλλάξει σωστά το καθεστώς και να αξιοποιηθεί ένας χώρος που μόνο κέρδος μπορεί να φέρει για την τοπική κοινωνία.

Οι τρεις Ρομά με τη σε βάρος τους ποινική δικογραφία που σχημάτισε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, θα οδηγηθούν την Τρίτη στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση