Επιδειξίας Πακιστανός επιτέθηκε σε γυναίκα και ανήλικο παιδί!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 10:05 Επιδειξίας Πακιστανός επιτέθηκε σε γυναίκα και ανήλικο παιδί!

Κατέβασε τα παντελόνια του και κυνήγησε τη γυναίκα στο νεκροταφείο…

Οργή και αγανάκτηση επικρατούν στην τοπική κοινωνία των Λεύκτρων, μετά τα δύο περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης από πακιστανό επιδειξία σε βάρος μιας γυναίκας και ενός ανήλικου παιδιού.

Σύμφωνα με καταγγελία που καταγράφει το permissos.gr, το Σάββατο (12/9) το απόγευμα εμφανίστηκε σε μια γυναίκα μέσα στο νεκροταφείο Λεύκτρων.

Σύμφωνα με την καταγγελία πρόκειται για έναν νεαρό Πακιστανό κάτοικο Λεύκτρων, ο οποίος εμφανίστηκε ξαφνικά σε μια γυναίκα που πήγε να ανάψει το καντήλι σε αγαπημένο της πρόσωπο στο νεκροταφείο.

Ο πακιστανός ξεγυμνώθηκε μπροστά της, η γυναίκα  αντέδρασε, άρχισε να την κυνηγά και αφού δεν την έπιασε εγκατέλειψε την προσπάθειά  του.

Ο αδίστακτος “σάτυρος” ξεπέρασε κάθε όριο με την αρρωστημένη συμπεριφορά του-σε άλλο σημείο των Λεύκτρων προσέγγισε ανήλικο παιδάκι, κατέβασε το παντελόνι του και έδειξε τα γεννητικά του όργανα.

 Το συμβάν έγινε αντιληπτό από τους κατοίκους των Λεύκτρων, οι οποίοι τον πήραν στο κυνήγι και όπως ήταν αναμενόμενο, υπήρξε μεγάλη αναστάτωση, μέχρι που έφτασαν αστυνομικοί και συνέλαβαν τον πακιστανό..

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση