Κινδύνεψαν άνθρωποι στην εθνική οδό Λαμίας - Καρπενησίου - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020 10:34 Κινδύνεψαν άνθρωποι στην εθνική οδό Λαμίας - Καρπενησίου - ΒΙΝΤΕΟ

Ο δρόμος Λαμίας - Καρπενησίου μετατράπηκε σε ποτάμι - Κινδύνεψαν οδηγοί και επιβάτες που έχουν εγκλωβιστεί σε αυτοκίνητα.

Το βίντεο που θα δείτε είναι από την εθνική οδό Λαμίας - Καρπενησίου, στο ύψος του χωριού Λιανοκλάδι, το οποίο έχει πλημμυρίσει, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν άνθρωποι κυρίως ηλικιωμένοι που ήταν σε υπόγεια και ισόγεια σπίτια.

Ακινητοποιημένα αυτοκίνητα όμως υπήρξαν και την εθνική οδό Λαμίας - Καρπενησίου που είχε μετατραπεί σε ποτάμι, καθώς επίσης σε επαρχιακούς δρόμους της ευρύτερης περιοχής Λιανοκλαδίου (Στύρφακα, Ζηλευτό, Παλιούρι, Λουτρά Υπάτης).

Στο Λιανοκλάδι ο Δήμος Λαμίεων και η Περιφέρεια  σε συνεργασία με την Π.Υ απεγκλώβισαν πάνω από 50 άτομα που κινδύνεψαν, αλλά και κάποιους ηλικιωμένους. ώστε να τους μεταφέρουν στο κτίριο του πρώην Δημαρχείου στο Λιανοκλάδι, η και σε άλλα ασφαλή σημεία.

Το βίντεο είναι από την εθνική οδό Λαμίας - Καρπενησίου και το τράβηξε φίλος αναγνώστης του LamiaReport μέσα από λεωφορείο του ΚΤΕΛ Φθιώτιδας:

Η κυκλοφορία στην εθνική οδό Λαμίας - Καρπενησίου έχει διακοπεί με εντολή της Τροχαίας, λίγο έξω από τη Λαμία, στο ύψος του Σταυρού.

Φίλοι οδηγοί προσοχή στις μετακινήσεις, γιατί τις επόμενες ώρες θα έχουμε στην ίδια περιοχή και γενικότερα στη Φθιώτιδα, ακόμη πιο ισχυρές βροχοπτώσεις.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση