Κόπηκε στα δύο η εθνική οδός Λαμίας - Καρπενησίου (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020 10:49 Κόπηκε στα δύο η εθνική οδός Λαμίας - Καρπενησίου (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Πολλά προβλήματα στο Δήμο Μακρακώμης…

Μετά το πλημμυρισμένο οδόστρωμα, ένα ακόμη σημαντικό πρόβλημα ήρθε να προστεθεί στην εθνική οδό Λαμίας - Καρπενησίου με την υποχώρηση της γέφυρας στο ύψος του Παλιουρίου Καστρίου, όπως φαίνεται και στην πάνω φωτογραφία.

Από το μεγάλο όγκο νερού υποχώρησε μεγάλο κομμάτι που ουσιαστικά έκοψε την εθνική οδό στα δύο αν και από νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής (18/9) είχε απαγορευτεί η κυκλοφορία στο ύψος της διασταύρωσης Λουτρών Υπάτης.

Δείτε βίντεο:

Γενικά πολλά είναι τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στο ύψος του Τυροκομείου «Ρούμελη».

Επίσης το Γραμμενόρεμα έχει καταστρέψει το δρόμο στο Τρίλοφο το οποίο δε δύναται να προσεγγιστεί ούτε με JCB! Στο Τρίλοφο μάλιστα τα ορμητικά νερά πέρασαν μέσα από τη «Μαγδάρα» το χώρο που προοριζόταν πριν μερικά χρόνια για ΧΥΤΥ με ολοκληρωμένη μελέτη καταλληλότητας! Γενικά η κακοκαιρία φαίνεται ότι έπληξε όλη την κορυφογραμμή από το Τρίλοφο μέχρι τη Στύρφακα με τα δύο ενεργά ρέματα να κάνουν για μία ακόμη φορά τη μεγάλη ζημιά.

Στη Γραμμένη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ καταστράφηκε γεώτρηση, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για τρία καταστρεμμένα μαντριά. Στις παρακάτω φωτογραφίες βλέπετε τον ορμητικό χείμαρρο στη Γραμμένη να έχει παρασύρει μελίσσια.

Στο σημείο έχουν βρεθεί από την πρώτη στιγμή ο Δήμαρχος Γιώργος Χαντζής και ο Αντιδήμαρχος Ανδρέας Παπασάρας, με όλα σχεδόν τα μηχανήματα του Δήμου που ήταν σε επιφυλακή γύρω από το Σπερχειό και τα συγκεκριμένα ρέματα.

Δείτε βίντεο από το πλημμυρισμένο Γραμμενόρεμα:

Δείτε φωτογραφίες από τις καταστροφές στο Παλιούρι και το Καστρί.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση