Λαμία: Άνοιξαν οι δρόμοι για τα χωριά του Σπερχειού - Κλειστός ο παράδρομος της εθνικής

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020 12:37 Λαμία: Άνοιξαν οι δρόμοι για τα χωριά του Σπερχειού - Κλειστός ο παράδρομος της εθνικής

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία σε όλους τους δρόμους εκτός από τον παράδρομο της εθνικής έξω από τη Λαμία.

Μετά την αποκατάσταση της κυκλοφορίας χθες στην εθνική οδό Λαμίας - Καρπενησίου, η κυκλοφορία αποκαθίσταται σταδιακά και στο επαρχιακό δίκτυο, κυρίως για τα παραποτάμια χωριά του Σπερχειού τα οποία είχαν αποκλειστεί από τις πλημμύρες του τελευταίου 48ώρου.

Αυτη τη στιγμή το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι στον παράδρομο της εθνικής οδού, από Ανθήλη μέχρι Θερμοπύλες, στο ύψος της "ΕΛΚΕ", που ακόμα παραμένει κλειστός.

Επίσημη ενημέρωση από Γ.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας:

20-09-2020: ώρα 12.00, η κυκλοφορία των οχημάτων στην 6η χ/θ της Επαρχιακής Οδού Λαμίας - Γοργοποτάμου (θέση Φραντζόμυλος) και στην Π.Ε.Ο. Λαμίας - Αθηνών, από την 3η έως την 6η χ/θ, αποκαταστάθηκε πλήρως και πλέον διεξάγεται κανονικά.

20-09-2020: ώρα 11.50, η κυκλοφορία των οχημάτων στις Επαρχιακές Οδούς Ορχομένου - Αλιάρτου, Στροβίκης - Αλιάρτου, Αλιάρτου - Ακραιφνίου, Αλιάρτου - Αγίου Δημητρίου και Ορχομενού - Προσηλίου, καθώς και στην παλαιά γέφυρα Αγίου Ανδρέα - Ορχομενού, αποκαταστάθηκε πλήρως και πλέον διεξάγεται κανονικά.

19-09-2020: ώρα 19.20, η κυκλοφορία των οχημάτων από την 1η έως την 3η χ/θ της Επαρχιακής Οδού Λουτρών Υπάτης - Μεξιατών Φθιώτιδας, αποκαταστάθηκε πλήρως και πλέον διεξάγεται κανονικά. 

19-09-2020: ώρα 18.45, η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική Οδό Λαμίας – Καρπενησίου αποκαταστάθηκε, πλην της 21 χ/θ (θέση Παλιούρι) όπου η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται εκ περιτροπής στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com