Κλιμάκιο ΣΥΡΙΖΑ στη Λαμία: Ευθύνες στην Κυβέρνηση και στην Περιφέρεια για τις ζημιές

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020 07:48 Κλιμάκιο ΣΥΡΙΖΑ στη Λαμία: Ευθύνες στην Κυβέρνηση και στην Περιφέρεια για τις ζημιές

Τα εύσημα σε όσους συνήργησαν για να μη χαθούν ανθρώπινες ζωές…

Στις πληγείσες περιοχές της Φθιώτιδας και ειδικότερα στη Λαμία, βρέθηκε την Κυριακή (20/9) κλιμάκιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία.

Το Κλιμάκιο αποτελούνταν από τον πρώην Υπουργό, νυν Βουλευτή και Τομεάρχη Υποδομών & Μεταφορών, Νίκο Παππά, τον πρώην Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών, νυν Βουλευτή και Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Σπίρτζη και το Βουλευτή και Τομεάρχη Εσωτερικών, Κώστα Ζαχαριάδη, πλαισιωμένο από το Βουλευτή Φθιώτιδας και Αναπληρωτή Τομεάρχη για την Έρευνα & Τεχνολογία, Γιάννη Σαρακιώτη, καθώς και τοπικά στελέχη του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Ο  κ. Σπίρτζης έχοντας μέχρι πριν μερικούς μήνες την ευθύνη του ευαίσθητου κομματιού των υποδομών, υποστήριξε ότι υπήρχαν ώριμες μελέτες ιδιαίτερα για το κομμάτι των αντιπλημμυρικών στα έργα της ΕΡΓΟΣΕ και του Ε65, ωστόσο η νέα Κυβέρνηση ολιγώρησε και μαζί με την κυβέρνηση χρέωσε την ευθύνη και στην Περιφερειακή Αρχή.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Τη δική του απάντηση έδωσε στον πρώην Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας:

Οι μεγάλες ζημιές από την πρωτοφανή κακοκαιρία ήταν το αντικείμενο συζήτησης του Κλιμακίου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία, του Βουλευτή του κόμματος στη Φθιώτιδα, Γιάννη  Σαρακιώτη και τοπικών στελεχών,με το Δήμαρχο Λαμιέων, Θύμιο Καραΐσκο. Βασική επιδίωξη όλων, η ταχεία και ουσιαστική ανακούφιση των πληγέντων.

Τονίστηκε επίσης το γεγονός ότι σε σύγκριση με άλλες περιοχές η υποδομές της Φθιώτιδας, άντεξαν περισσότερο, και το σημαντικότερο δε θρηνήσαμε θύματα, για αυτό και τα συγχαρητήρια των ανθρώπων του ΣΥΡΙΖΑ προς όσους συνήργησαν σε αυτό.

Επίσης συζητήθηκαν και άλλα θέματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση με αφορμή και την παρουσία του κ. Ζαχαριάδη ως Τομεάρχη Εσωτερικών.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη των ανθρώπων του ΣΥΡΙΖΑ στις πλημμυρισμένες περιοχές:

Δείτε φωτογραφίες από τη σύσκεψη στο Δημαρχείο:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση