Λαμία: Βαρύ πρόστιμο και "λουκέτο" σε γνωστό στέκι για συνωστισμό

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2020 12:56 Λαμία: Βαρύ πρόστιμο και "λουκέτο" σε γνωστό στέκι για συνωστισμό (φώτο αρχείου)

Μεταμεσονύχτια «έφοδος» της αστυνομίας σε γνωστό Cafe - Bar της πόλης - Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση λένε αστυνομικές πηγές.

Οι καταγγελίες, που φτάνουν στις τοπικές Υγειονομικές και Αστυνομικές Αρχές, για παραβίαση των μέτρων για Covid-19 και για συνωστισμό σε  Cafe - Bar και άλλα καταστήματα εστίασης είναι πάρα πολλές.

Μετά τη 1:00' τα ξημερώματα Κυριακής η αστυνομία έκανε έφοδο σε γνωστό Cafe - Bar και από τον έλεγχο που έγινε βρέθηκαν περίπου 40 άτομα παραπάνω από το επιτρεπόμενο, με αποτέλεσμα να επιβληθεί πρόστιμο 15.000€ και αναστολή λειτουργίας του καταστήματος για 15 ημέρες.

Επίσης οδηγήθηκε στο αυτόφωρο ο προσωρινά υγειονομικός υπεύθυνος του καταστήματος, ηλικίας 25 ετών, ενώ αναζητούνται οι ιδιοκτήτες.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο LamiaReport ότι οι έλεγχοι για συνωστισμό θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες με αμείωτη ένταση, ενώ καθημερινά γίνονται έλεγχοι και επιβάλλονται πρόστιμα για τη χρήση μάσκας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση