Λαμία: Έπεσε ξύλο στην πλατεία Ελευθερίας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2020 13:52 Λαμία: Έπεσε ξύλο στην πλατεία Ελευθερίας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή νεαρών τα μεσάνυχτα του Σαββάτου σήκωσε στο πόδι το κέντρο της πόλης - Προσαγωγές, σύλληψη, αυτόφωρο και ένα άτομο με ανοιγμένο κεφάλι στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας.

Συναγερμός σήμανε στο Κέντρο «100» της αστυνομίας λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα για σοβαρό επεισόδιο στην πλατεία Ελευθερίας, όπου έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., της Άμεσης Δράσης και της Ασφάλειας Λαμίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής, κάποιες παρέες που διέρχοταν από τον πεζόδρομο στην κάτω πλευρά της πλατείας, συνεπλάκησαν μεταξύ τους με την κατάσταση να ξεφεύγει επικίνδυνα και να πέφτει αρκετό ξύλο, μπροστά στα μάτια των έκπληκτων περαστικών που προσπαθούσαν να καταλάβουν τι έχει συμβεί.

Τελικά χρειάστηκε η δυναμική παρέμβαση των αστυνομικών για να σταματήσει η συμπλοκή που είχε σηκώσει στο πόδι όλη την πλατεία.

Οι πρώτες πληροφορίες του LamiaReport κάνουν λόγο για τουλάχιστον 5 προσαγωγές ατόμων στο αστυνομικό μέγαρο Λαμίας, ενώ δύο άτομα διακομίστηκαν στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας, ο ένας αλλοδαπός ηλικίας 22 ετών, με ανοιγμένο κεφάλι από χτύπημα με μπουκάλι.

Από τις προσαγωγές που έγιναν ένας 25χρονος Λαμιώτης συνελήφθη και θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Να διευκρινίσουμε ότι το επεισόδιο δεν εγινε σε κάποιο κατάστημα, αλλά στον πεζόδρομο στην κάτω πλευρά της πλατείας Ελευθερίας.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την πλατεία Ελευθερίας όπου έγινε το επεισόδιο:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση