Αυξάνουν συνεχώς τα περιστατικά covid-19 στη Φωκίδα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Νοεμβρίου 2020 13:59 Αυξάνουν συνεχώς τα περιστατικά covid-19 στη Φωκίδα

Σχετικά με καταστήματα εστίασης τα τελευταία 12 (!) περιστατικά…

Ραγδαία, από ότι φαίνεται, είναι η μετάδοση του κορονοϊού στην πόλη της Άμφισσας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν φτάσει στις αρχές της περιοχής, έχουν επιβεβαιωθεί τουλάχιστον 12 κρούσματα σε άτομα νεαρής ηλικίας, τα οποία σχετίζονται με καταστήματα εστίασης στην πόλη!

Η δυσμενέστατη αυτή εξέλιξη έχει σημάνει κυριολεκτικά συναγερμό στους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης. Αυτή τη στιγμή διενεργείται σύσκεψη με τη συμμετοχή Ταγκαλή και συνεργατών τους και αρμόδιων στελεχών της Π.Ε. Φωκίδας, προκειμένου να ληφθούν άμεσα μέτρα αντιμετώπισης της κατάστασης!

Ένα από τα σενάρια είναι να κλείσουν άμεσα τα καταστήματα εστίασης, αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι δεδομένο, καθώς, όπως προείπαμε, η σύσκεψη είναι σε εξέλιξη. Η πιθανότητα αυτή, ωστόσο, εγείρει σφοδρές αντιδράσεις από τους καταστηματάρχες, καθώς έχουν ευπαθή προϊόντα και σε περίπτωση ακαριαίου κλεισίματος θα υποστούν σοβαρή οικονομική ζημιά. Για το λόγο αυτό θεωρούν πως πρέπει άμεσα να κλείσουν και να απολυμανθούν μόνο τα καταστήματα εκείνα στα οποία έχουν καταγραφεί τα κρούσματα.

Η ανησυχία επιδεινώνεται αν συνυπολογίσει κανείς και την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο και το κλείσιμο λόγω καραντίνας της Παθολογικής.

Πηγή: fokidanews.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση