Τρία τα κρούσματα στο Δήμο Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020 08:16 Τρία τα κρούσματα στο Δήμο Λαμιέων

«Απολύτως ελεγχόμενα δε συντρέχει λόγος ανησυχίας», λέει ο Δήμαρχος…

Όχι ένα ή δύο αλλά τρία είναι τα ενεργά κρούσματα κορωνοϊού που αντιστοιχούν σε υπαλλήλους του Δήμου Λαμιέων μετά και τις τελευταίες ιχνηλατήσεις και τις επίσημες καταγραφές του ΕΟΔΥ.

Τα κρούσματα αφορούν δύο διαφορετικές υπηρεσίες (δύο στη μία και ένας στην άλλη) και οι υπάλληλοι λείπουν από τις δουλειές τους πριν την ανακοίνωση του θετικού τεστ από τον ΕΟΔΥ.

Τον αριθμό επιβεβαίωσε ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, τονίζοντας όμως ότι πρόκειται για μεμονωμένα περιστατικά απολύτως ελεγχόμενα, τα οποία είναι εδώ και ημέρες σε κατοίκον περιορισμό, και πως δε συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Άλλωστε ο Δήμος έχει επιδείξει αντανακλαστικά από τον περασμένο μήνα, στο πρώτο περιστατικό covid-19 που χτύπησε την πόρτα του, όταν νόσησε σύζυγος υπαλλήλου και στη συνέχεια η ίδια η υπάλληλος.

Σε όσες περιπτώσεις χρειάστηκε μέχρι τώρα, ο Δήμος επενέβη με απολυμάνσεις, όχι μόνο στα δικά του κτίρια, ενώ μέσω των κοινωνικών του υπηρεσιών στέκεται καθημερινά στο πλευρό των πολιτών και ιδιαίτερα των πιο αδυνάμων.

Επαναλαμβάνεται ωστόσο διαρκώς η ανάγκη τήρησης των μέσων αυτοπροστασίας και το αίσθημα ευθύνης έναντι της υγείας των διπλανών μας, ως απαραίτητο στοιχείο για να βγούμε αν είναι δυνατόν αλώβητοι και χωρίς απώλειες από αυτή την πανδημία.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση