Συλλήψεις για κλοπές με πρωταγωνιστές αλλοδαπούς

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Δεκεμβρίου 2020 16:22 Συλλήψεις για κλοπές με πρωταγωνιστές αλλοδαπούς

Απόπειρα κλοπής σε σούπερ μάρκετ και σε εταιρία ανακύκλωσης…

Στη σύλληψη μιας γυναίκας 30 ετών από τη Συρία, προχώρησαν το μεσημέρι της Τρίτης (8/12) αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, για κλοπή από κατάστημα σούπερ μάρκετ σε περιοχή έξω από τη Χαλκίδα.

Η συγκεκριμένη γυναίκα προσπάθησε να αφαιρέσει διάφορα προϊόντα από το εσωτερικό του καταστήματος, όμως έγινε αντιληπτή και συνελήφθη από τους προστρέξαντες αστυνομικούς.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης είχαμε μία ακόμη απόπειρα κλοπής με πρωταγωνιστές πάλι αλλοδαπούς, σε εταιρία ανακύκλωσης αυτή τη φορά πλησίον του καμπ της Ριτσώνας, όταν άγνωστος αριθμός δραστών, προσπάθησε να αφαιρέσει ανακυκλώσιμα κουτάκια αλουμινίου που βρίσκονταν εντός κοντέινερ στο προαύλιο αυτής.

Περιπολούντες αστυνομικοί της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, που ενημερώθηκαν για το περιστατικό και προσέτρεξαν στο σημείο, κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν έναν εκ των δραστών, ενώ οι συνεργοί του τράπηκαν πεζοί σε φυγή εγκαταλείποντας τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ανθρώπους της επιχείρησης.

Πρόκειται για 27χρονο Σύριο, ο οποίος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Την προανάκριση και στις δύο περιπτώσεις διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση