Ο κορωνοϊός ξεκληρίζει ολόκληρες οικογένειες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020 11:11 Ο κορωνοϊός ξεκληρίζει ολόκληρες οικογένειες

Μικρά και μεγάλα οικογενειακά δράματα αποκαλύπτονται πίσω από τις «απλές» ημερήσιες ανακοινώσεις των θανάτων από κορωνοϊό στη χώρα μας.

Σε πολλές περιπτώσεις ολόκληρες οικογένειες ξεκληρίστηκαν όπως συνέβη και στην περίπτωση με το ηλικιωμένο ζευγάρι που κατέληξε από κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Λαμίας με τον 91χρονο σύζυγο να φεύγει πρώτος στις 3 Δεκεμβρίου και δύο ημέρες αργότερα τον ακολούθησε η 87χρονη γυναίκα του.

Μια παρόμοια ιστορία μεταδίδει και το magnesianews.gr με 75χρονη Βολιώτισσα που έχασε τη ζωή της την Πέμπτη (10/12) στη ΜΕΘ του Αχιλλοπουλείου χτυπημένη από κορωνοϊό και ένα 24ωρο νωρίτερα είχε χάσει τον αδερφό της από την επικίνδυνη ασθένεια. Επίσης ένα ακόμη μέλος της οικογένειας νοσηλευόταν κι εκείνο με κορωνοϊό και έλαβε εξιτήριο στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας.

Και οι τραγικές ιστορίες συνεχίζονται Ο κορωνοϊός έχει ξεκληρίσει οικογένειες στον Βόλο. Μέσα στον Νοέμβριο ένα ζευγάρι ηλικιωμένων έφυγε από τη ζωή με απόσταση μίας ημέρας. Ο 90χρονος και η 86χρονη σύζυγός του νοσηλεύονταν στην Α’ Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου. Πρώτος μία Τρίτη του Νοέμβρη έφυγε από τη ζωή ο 90χρονος και σχεδόν 24ωρες μετά κατέληξε και η σύζυγός του, ενώ και πριν λίγες ημέρες ακόμη ένα ζευγάρι ηλικιωμένων «χτυπημένοι» από τον κορωνοϊό «έφυγαν» από τη ζωή με διαφορά λίγων μόνον ημερών.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση