Λαμία: Διαρρήκτες «χτύπησαν» κυλικείο σχολείου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020 13:20 Λαμία: Διαρρήκτες «χτύπησαν» κυλικείο σχολείου

Έκλεψαν ότι βρήκαν και προκάλεσαν ζημιές…

Ούτε τα περιοριστικά μέτρα είναι ικανά να κρατήσουν μακριά τους «ποντικούς» που μάλλον εκμεταλλεύονται το lockdown για να κυκλοφορούν μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, καθώς μετά τις 9 οι δρόμοι ερημώνουν.

Άγνωστοι δράστες «χτύπησαν» σε κυλικείο σχολείου το βράδυ της Δευτέρας (14/12) αρπάζοντας ότι βρήκαν και προκαλώντας σημαντικές φθορές.

Πρόκειται για το κυλικείο του 4ου Γυμνασίου Λαμίας, στο οποίο οι άγνωστοι δράστες έφτασαν αφού πρώτα παραβίασαν το κάγκελο και την πόρτα του Γυμναστηρίου.

«Η κλοπή έγινε σίγουρα μετά τις 9 το βράδυ, καθώς μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο υπάρχουν ακόμη παιδιά που παίζουν και γενικά αθλούνται στον εξωτερικό χώρο», μας λέει ο Διευθυντής του Σχολείου Γιώργος Καραγεώργος, που μετρά τις ζημιές που άφησαν πίσω τους οι διαρρήκτες.

«Έχουν προξενήσει ζημιές και στο Γυμναστήριο, όπου προσπάθησαν να κλέψουν αθλητικό υλικό δεν τα κατάφεραν και στη συνέχεια έσπασαν την ενδιάμεση πόρτα και την πόρτα του κυλικείου και πήραν ότι βρήκαν και τους φάνηκε χρήσιμο», συμπληρώνει ο κ. Καραγεώργος που ζητεί από την αστυνομία να εντοπιστούν οι δράστες.

Δείτε φωτογραφίες που αποτυπώνουν τη δράση των διαρρηκτών:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση