Που εντοπίζονται τα τελευταία κρούσματα στη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2021 08:30 Που εντοπίζονται τα τελευταία κρούσματα στη Φθιώτιδα

Χρεώθηκαν κατά λάθος τρία περιστατικά της Εύβοιας στο Δήμο Μακρακώμης…

Σε Δήμο Λαμιέων και Δήμο Λοκρών εντοπίζονται τα έντεκα (11) νέα περιστατικά covid-19 που «χρέωσε» ο ΕΟΔΥ στη Φθιώτιδα την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου.

Μάλιστα για μία ακόμη φορά ο Εθνικός Οργανισμός Υγείας μπέρδεψε την κεντρική Εύβοια με τη δυτική Φθιώτιδα, χρεώνοντας τρία επιπλέον κρούσματα στο Δήμο Μακρακώμης!

Στα Λαμιώτικα κρούσματα που είναι εννέα (9), υπάρχουν μαθητές και γονείς που ανιχνεύθηκαν το προηγούμενο 24ωρο, ανάμεσα σε αυτούς και μία νηπιαγωγός που βρίσκεται σε καραντίνα, ενώ η λίστα κλείνει με δύο (2) νεαρούς άνδρες από τη Λοκρίδα, αν και ήδη ο Δήμος Λοκρών έχει ενημερώσει από την Τετάρτη για τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Ο Δήμος Λοκρών που με σημαντική ανακούφιση ανακοίνωσε ακόμη ένα (1) καινούριο περιστατικό covid από τη δειγματοληψία που έκαναν οι ΚΟΜΥ Φθιώτιδας του ΕΟΔΥ στον Περιφερειακό της Αταλάντης το πρωί της Πέμπτης. Συνολικά ελήφθησαν 236 δείγματα και προέκυψε μόνο ένα θετικό (ποσοστό θετικότητας 0,4%). «Ως Δήμος θα συνεχίσουμε σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και την Πολιτική Προστασία τις αναγκαίες ενέργειες για τη διασφάλιση και προστασία του πληθυσμού», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Λοκρών.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση