Λαμία: Παραμένει στη Φυλακή ο «πα-τέρας» που βίαζε το ΑμεΑ κοριτσάκι του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021 08:34 Λαμία: Παραμένει στη Φυλακή ο «πα-τέρας» που βίαζε το ΑμεΑ κοριτσάκι του

Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε οκτώ χρόνια κάθειρξη και το Δικαστήριο αρνήθηκε την αποφυλάκισή του μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό…

Στη Φυλακή θα παραμείνει ο 59χρονος - σήμερα - Ευρυτάνας, πα(τέρας) ανήλικου κοριτσιού με βαριά νοητική υστέρηση, ο οποίος από τον Ιούνιο του 2012 μέχρι και το καλοκαίρι του 2015, το κακοποιούσε κατ’ εξακολούθηση σεξουαλικά.

Το πρωί της Τετάρτης 10 Φεβρουαρίου η υπόθεσή του εκδικαζόταν σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας, ωστόσο αναβλήθηκε λόγω απουσίας της 21χρονης - σήμερα - κόρης του, που έχει βρει πλέον καταφύγιο σε Οικοτροφείο της Λαμίας.

Ο συνήγορος Πολιτικής Αγωγής Κωνσταντίνος Πάζιος έκρινε ως απαραίτητη την παρουσία του θύματος στο Δικαστήριο, αίτημα που αποδέχτηκε η έδρα. Η μικρή, που τον τελευταίο χρόνο έχει λάβει σημαντική ψυχολογική υποστήριξη, κρίθηκε σκόπιμο από τους ανθρώπους της Δομής που φιλοξενείται να μην θέσει τον εαυτό της σε κίνδυνο και κατ’ επέκταση τους υπόλοιπους τροφίμους, εν μέσω πανδημίας, με την υπόθεση να αναβάλλεται για τις 12 Μαΐου 2021.

Πρωτόδικα ο συγκεκριμένος άνδρας, πριν από ακριβώς ένα χρόνο, είχε καταδικαστεί από το ΜΟΔ Λαμίας με οκτώ (8) χρόνια κάθειρξη για τις κακουργηματικές πράξεις της κατάχρησης ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη, αποπλάνηση ανηλίκου και της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών κατ΄ εξακολούθηση.

Από την πλευρά του κατηγορουμένου κατατέθηκε αίτημα αποφυλάκισης μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, το οποίο δεν έγινε δεκτό από το Δικαστήριο και έτσι ο 59χρονος θα παραμείνει έγκλειστος στις Φυλακές Τριπόλεως σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η συγκεκριμένη υπόθεση είχε συγκλονίσει πριν μερικά χρόνια την κοινωνία της Ευρυτανίας και όχι μόνο, όταν αποκαλύφθηκε ότι ο συγκεκριμένος άνδρας υποχρέωνε το ανήλικο κοριτσάκι του, που δεν ήταν ούτε 14 ετών, να παρακολουθεί μαζί του ερωτικές ταινίες και να τον αποκαλεί «μωρό μου».

Στη συνέχεια το έβαζε να του κάνει στριπτίζ πριν προβεί στις αρρωστημένες πράξεις του, καθώς επαναλάμβανε μαζί του τις ερωτικές σκηνές που έβλεπαν!

Προσαρμοσμένη αναζήτηση