Στερεά: Άνοιξε το γυμναστήριο του και συνελήφθη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021 08:40 Στερεά: Άνοιξε το γυμναστήριο του και συνελήφθη

Καλείται να πληρώσει επιπλέον πρόστιμο 5.000 ευρώ. Πρόστιμο 300 ευρώ και στους δύο πελάτες που παραβίασαν το μέτρο απαγόρευσης μετακίνησης…

Δεν άντεξε το πολύμηνο κλείσιμο ιδιοκτήτης γυμναστηρίου, καθώς και δύο ακόμη πολίτες στο Καρπενήσι και παραβίασαν τα μέτρα απαγόρευσης.

Ειδικότερα από τις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, κατελήφθη ιδιοκτήτης γυμναστηρίου στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας να λειτουργεί έχοντας δύο πελάτες εντός.

Εναντίον κινήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες με τη σύλληψή του, ενώ του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ. Επιπλέον οι δύο πελάτες που ήθελαν να αθληθούν καλούνται να πληρώσουν από 300 ευρώ για παραβίαση του περιορισμού της κίνησης.

Γενικά οι έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν από την ΕΛΑΣ την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου και έφτασαν τους 68.659, έφεραν και 1.552 παραβάσεις αλλά και δεκαπέντε (15) συλλήψεις.\

Εκτός από το περιστατικό στο Καρπενήσι είχαμε,

Στην Αττική,

σύλληψη και 3.000 ευρώ πρόστιμο σε προσωρινά υπεύθυνο κομμωτηρίου και 5.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη,

σύλληψη και 3.000 ευρώ πρόστιμο σε προσωρινά υπεύθυνο ταχυφαγείου, για εξυπηρέτηση πελατών στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος και επιβολή προστίμου 300 ευρώ σε (7) πελάτες για παραβίαση περιορισμού κίνησης,

σύλληψη προσωρινά υπεύθυνης, (4) εργαζομένων και (3) πελατών σε οίκο ανοχής, επιβολή προστίμου 3.000 ευρώ στην προσωρινά υπεύθυνη και συνολικά (8) των 300 ευρώ για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

Στη Θεσσαλονίκη, σύλληψη και 3.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη καφετέριας, με επιβολή 15ημερης αναστολής λειτουργίας. Επιπρόσθετα, βεβαιώθηκαν (3) πρόστιμα των 300 ευρώ σε πελάτες για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

Στη Δυτική Μακεδονία, σύλληψη και 5.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη οβελιστηρίου. Επιπρόσθετα, βεβαιώθηκαν (3) πρόστιμα των 300 ευρώ για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

Στην Κεντρική Μακεδονία, σύλληψη και επιβολή προστίμου 5.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη ουζερί-μεζεδοπωλείου για παραβίαση αναστολής λειτουργίας. Επιπρόσθετα, βεβαιώθηκαν (7) πρόστιμα των 300 ευρώ σε πελάτες για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

Επιπλέον για ιδιωτικές συναθροίσεις και λοιπές συναφείς παραβάσεις:

Στη Θεσσαλονίκη, 3.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη οικίας για διοργάνωσης ιδιωτικής συνάθροισης. Επιπρόσθετα, βεβαιώθηκαν σε (5) συμμετέχοντες, ισάριθμα πρόστιμα των 300 ευρώ, για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

Στη Θεσσαλία, σύλληψη και 3.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη οικίας για διοργάνωση κοινωνικής εκδήλωσης. Επιπρόσθετα, βεβαιώθηκε πρόστιμο 300 ευρώ σε συμμετέχοντα για μη χρήση μάσκας.

Να σημειώσουμε τέλος ότι στη Στερεά είχαμε επίσης 23 πρόστιμα για παραβάσεις σχετικά με τη μη χρήση μάσκας αλλά και ακόμη 57 για παραβάσεις του περιορισμού κίνησης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση