Λαμία: 45χρονη παραλίγο να χάσει τη ζωή της από μαγκάλι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021 08:46 Λαμία: 45χρονη παραλίγο να χάσει τη ζωή της από μαγκάλι

Το είχε ανάψει για να ζεσταθεί - Τη βρήκαν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και την έσωσαν την τελευταία στιγμή - Η 45χρονη νοσηλεύεται στο ΓΝ Λαμίας, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, όλα ξεκίνησαν σήμερα το πρωί όταν η 45χρονη, η οποία διαμένει μόνη της στη νότια πλευρά της πόλης, άναψε ένα μαγκάλι για να ζεσταθεί.

Νωρίς το μεσημέρι, οι δικοί της άνθρωποι ανησύχησαν γιατι δεν απαντούσε στις απανωτές κλήσεις που της έκαναν. Κάλεσαν την αστυνομία και πήγαν στο σπίτι, όπου διαπίστωσαν ότι ήταν κλειδωμένο με το κλειδί πίσω από την πόρτα, με την 45χρονη να συνεχίζει να μην δίνει σημεία ζωής.

Οι αστυνομικοί φώναξαν αμέσως κλειδαρά, με τη βοήθεια του οποίου άνοιξαν την πόρτα για να βρουν στο εσωτερικό του σπιτιού τη γυναίκα σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και μέσα στο σπίτι ένα μαγκάλι αναμμένο, οι αναθυμιάσεις του οποίου είχαν "δηλητηριάσει" την άτυχη γυναίκα.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε εσπευσμένα την 45χρονη στα Επείγοντα όπου διαπιστώθηκε ότι είχε σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα από τις αναθυμιάσεις που είχε εισπνεύσει.

Ευτυχώς οι γιατροί κατάφεραν να την επαναφέρουν και να διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο θα παραμένει για νοσηλεία, αφού η περιπέτεια που πέρασε ήταν πολύ σοβαρή για την υγεία της.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση