Θετικός στον κορωνοϊό και ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καραγιάννης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021 08:35 Θετικός στον κορωνοϊό και ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καραγιάννης

Ακόμη ένας Αντιπεριφερειάρχης από τη Φθιώτιδα βρέθηκε θετικός στην covid-19, μετά τον χωρικό Αντιπεριφέρειάρχη Θανάση Καρακάντζα.

Με ανακοίνωσή του, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας Κωνσταντίνος Καραγιάννης ενημερώνει τον κόσμο ότι διαγνώσθηκε θετικός στον ιό χωρίς να έχει κάποια ιδιαίτερα συμπτώματα.

Ωστόσο είναι έκδηλη η αγωνία πολύ κόσμου στη δυτική Φθιώτιδα που ήρθαν σε επαφή μαζί του, μεταξύ των οποίων πολλοί αυτοδιοικητικοί, ανεξάρτητα αν τηρούνταν τα μέσα αυτοπροστασίας ή όχι.

Η ανακοίνωση του κ. Καραγιάννη:

«Με ειλικρίνεια και αίσθημα ευθύνης θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι βρέθηκα θετικός στη λοίμωξη COVID19. Ακολουθώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα πραγματοποιήθηκε η ιχνηλάτηση των επαφών μου.

Θεωρώ χρέος μου να ενημερώσω δημοσίως για το αποτέλεσμα της εξέτασης. Μέχρι στιγμής βρίσκομαι σε καλή κατάσταση και συνεχίζω να εργάζομαι με τη βοήθεια της τεχνολογίας από απόσταση. 

Εκφράζω τις ευχαριστίες μου για τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα που έδειξαν οι αρμόδιες υπηρεσιακές και υγειονομικές αρχές. Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των ιατρών ευελπιστώ ότι σύντομα θα επανέλθω υγιής στα καθήκοντά μου. Το ίδιο εύχομαι από καρδιάς για όλους τους ανθρώπους που δοκιμάζονται από τη λοίμωξη COVID19.

Η εσωτερική μας δύναμη και η επιστήμη της ιατρικής θα αποτελέσουν πολύτιμους και μοναδικούς συμμάχους στον αγώνα που δίνουμε κατά της πανδημίας».

Αντιπεριφερειάρχης
Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας
Καραγιάννης Κωνσταντίνος

Προσαρμοσμένη αναζήτηση