Έφτασε στη Φθιώτιδα το «Λευκό Βέλος» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 08:30 Έφτασε στη Φθιώτιδα το «Λευκό Βέλος» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκινά δοκιμές στη γραμμή για την επετειακή ιστορική διαδρομή της 25ης Μαρτίου…

Έφτασε το μεσημέρι της Κυριακής (21/2) στη Φθιώτιδα, όπως ήταν προγραμματισμένο, το «Λευκό Βέλος» η αμαξοστοιχία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που θα κάνει τη διαδρομή Αθήνα - Θεσσαλονίκη μέσα σε 3 ώρες και 15 λεπτά.

Η αμαξοστοιχία ΕΤR-470 στάθμευσε στο σταθμό της Τιθορέας προκειμένου Δευτέρα έως Πέμπτη να κάνει δοκιμές στη γραμμή μέχρι το Λιανοκλάδι. Στόχος να πιάσει τα 200 χιλιόμετρα χωρίς προβλήματα και με ασφάλεια μεταξύ Κάτω Τιθορέας και Ρεγγινίου και από Μώλο έως Λιανοκλάδι, διασχίζοντας με αυτή την ταχύτητα και τη σύγχρονη σήραγγα του Καλλιδρόμου.

Το «Λευκό Βέλος», αποτελείται από εννέα βαγόνια, πέντε οικονομικής θέσης, τρία πρώτης και ένα καφέ-εστιατόριο.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων το παρθενικό του ταξίδι θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαρτίου στον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Το βίντεο είναι από την έλευση του στον υπερσύγχρονο Σταθμό του Μώλου, ο οποίος παρεμπίπτοντος «ρημάζει» εδώ και χρόνια αφού δε λειτουργεί και ελπίζουμε να μην αληθεύουν οι φήμες ότι σκέφτονται να τον καταργήσουν εντελώς.

Δείτε το βίντεο:

(Θα ακολουθήσουν άλλες τέσσερις παρόμοιες, ανακατασκευασμένες, αμαξοστοιχίες που θα φτάσουν Ελλάδα από την Ιταλία μέχρι το Φθινόπωρο του 2021).

Προσαρμοσμένη αναζήτηση