Λαμία: Πήγαιναν στο σχολείο για μάθημα και «λαμπάδιασε» το αυτοκίνητο (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 19:25 Λαμία: Πήγαιναν στο σχολείο για μάθημα και «λαμπάδιασε» το αυτοκίνητο (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Πρωινή περιπέτεια για Λαμιώτες καθηγητές στο δρόμο για Μπράλο…

Τρεις εκπαιδευτικοί από τη Λαμία, δύο άνδρες και μία γυναίκα, κινδύνευσαν στις στροφές του Μπράλου το πρωί της Τρίτης (23/2), την ώρα που μετέβαιναν με το αυτοκίνητο του ενός για να πιάσουν δουλειά στο Γυμνάσιο Γραβιάς όπου υπηρετούν.

Αυτή τη φορά το μακρύ δρομολόγιο έκρυβε μια ιδιαίτερη περιπέτεια, καθώς λίγο πάνω από το Πρατήριο «Χαλβαντζή» το αυτοκίνητο «λαμπάδιασε» με τους τρεις σαστισμένους εκπαιδευτικούς ευτυχώς να προλαβαίνουν να το εγκαταλείπουν εγκαίρως.

«Ξαφνικά κάτι άρχισε να μυρίζει καμένο και πολύ γρήγορα είδαμε καπνούς να βγαίνουν από τη μηχανή», είπε στο LamiaReport ο οδηγός που δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί. Οι τρεις εκπαιδευτικοί εγκατέλειψαν εγκαίρως όπως σημειώσαμε το όχημα, ενώ διερχόμενος οδηγός με πυροσβεστήρα προσπάθησε να ελέγξει τη φωτιά χωρίς επιτυχία.

Η Πυροσβεστική που έφτασε στο σημείο λίγο αργότερα έσβησε πλήρως την πυρκαγιά, που πρόλαβε ωστόσο να καταστρέψει ουσιαστικά το αμάξι αν και δεν κάηκε ολοσχερώς.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση