Στη Λαμία ο υπαρχηγός της ΕΛΑΣ Αντιστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 20:32 Στη Λαμία ο υπαρχηγός της ΕΛΑΣ Αντιστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης

Στον απόηχο των διαμαρτυριών των αστυνομικών της Φθιώτιδας για την επιβάρυνση των υπηρεσιών τους λόγω της φύλαξης Κουφοντίνα αλλά και της τήρησης των έκτακτων μέτρων λόγω του επιδημιολογικού φορτίου στη Λοκρίδα, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (1/3) στη Λαμία ο Υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης.

Στο Αστυνομικό Μέγαρο της Φθιώτιδας, είχε συνάντηση με τον ΓΕΠΑΔ Στερεάς Υποστράτηγο Γιώργο Κανέλλο και τους Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Φθιώτιδας, αλλά και εκπροσώπους των συνδικαλιστικών φορέων, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για παρεμβάσεις τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην έδρα της Γενικής Διεύθυνσης ο κ. Δασκαλάκης συνοδεία του ΓΕΠΑΔ Στερεάς επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών, στο γραφείο του στις εγκαταστάσεις του Πνευματικού και Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως, προκειμένου να λάβει την ευχή και την ευλογία του, μιας και τους συνδέουν δεσμοί παλαιάς φιλίας και συνεργασίας.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου της ΙΜ Φθιώτιδος ο Υπαρχηγός με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ενημερώθηκε για το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού «ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ» της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, σε συνεργασία με την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», για το Ωδείο «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ», για το πρόγραμμα στήριξης των μαθητών της Εκκλησιαστικής Σχολής Λαμίας, για το πρόγραμμα παραχώρησης δωρεάν φοιτητικής στέγης, για την διαδικτυακή κατήχηση, αλλά και για άλλα προγράμματα, τα οποία αφορούν στους νέους και τις νέες της περιοχής μας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση