«Θερίζει» ζωές ο κορωνοϊός στη Μαλεσίνα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Μαρτίου 2021 08:30 «Θερίζει» ζωές ο κορωνοϊός στη Μαλεσίνα

Μία ακόμη γυναίκα δεν τα κατάφερε στο Νοσοκομείο Λαμίας…

Δεν έχουν τελειωμό οι δυσάρεστες ειδήσεις από το μέτωπο του κορωνοϊού, με έναν ακόμη θάνατο στο Νοσοκομείο Λαμίας από την περιοχή της Μαλεσίνας.

Πρόκειται για 69χρονη με υποκείμενα νοσήματα που ξεψύχησε το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ είχε διασωληνωθεί. Μάλιστα την ίδια ώρα διασωληνώθηκε μία ακόμη 70χρονη γυναίκα από τη Μαλεσίνα που βρισκόταν στον ίδιο θάλαμο και διακομίστηκε τελικά στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Τρικάλων, καθώς η ΜΕΘ Κορωνοϊού Λαμίας παραμένει γεμάτη με 12 στα 12 περιστατικά.

Με το θάνατο της 69χρονης φτάσαμε στους 8 θανάτους κατοίκων της Μαλεσίνας, ενώ μόνο το μήνα Μάρτιο ο Δήμος Λοκρών θρηνεί την απώλεια 11 ατόμων από κορωνοϊό, 6 ανδρών και 5 γυναικών. Από την αρχή της πανδημίας οι θάνατοι στη Λοκρίδα είναι 13, και η διάμεση ηλικία είναι τα 81 έτη.

Η κατάσταση στο Νοσοκομείο Λαμίας, παραμένει δύσκολη, καθώς μπορεί να υπήρξαν εξιτήρια στην Κλινική covid και να έπεσε ο αριθμός των νοσηλευομένων  στους 58 (μόνο δύο εισαγωγές στο 24ωρο), εντούτοις υπάρχουν δεκάδες σοβαρά περιστατικά που ακόμη και αν έχουν διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή τους χρειάζονται αρκετές ημέρες θεραπείας για την αποκατάσταση της υγείας τους.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση