Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θύμιος Καραΐσκος: «Να έρθουν όλοι οι δημότες να κάνουν τεστ» - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021 08:31 Θύμιος Καραΐσκος: «Να έρθουν όλοι οι δημότες να κάνουν τεστ» - ΒΙΝΤΕΟ

Διψήφιος αριθμός κρουσμάτων στα τεστ στην πλατεία Ελευθερίας - Η έκκληση του Δημάρχου Θύμιου Καραΐσκου για απαρέγκλιτη τήρηση των μέτρων.

Πολύς κόσμος συμμετείχε στη δειγματοληψία του ΕΟΔΥ και του Δήμου Λαμιέων με rapid test στο κέντρο της Λαμίας στην πλατεία Ελευθερίας.

Σε σύνολο 243 δειγμάτων, δέκα (10) βρέθηκαν θετικά (ποσοστό θετικότητας 4,12%!) επιβεβαιώνοντας ότι υπάρχει διασπορά στην Κοινότητα και χρειάζεται πάρα πολύ μεγάλη προσοχή τις επόμενες ημέρες ώστε να μη ξεφύγει η κατάσταση (θυμίζουμε ότι στην 1η δειγματοληψία στον ίδιο χώρο στις 25 Φεβρουαρίου σε σύνολο 138 δειγμάτων ήταν όλα αρνητικά).

Το "καλό" είναι ότι όλοι όσοι βρέθηκαν θετικοί είχαν συμπτώματα - που σημαίνει μεγαλύτερη προσοχή - ενώ επίσης γνώριζαν ότι είχαν κάποια επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Παρών στη δειγματοληψία και ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, μαζί με τον Αναπληρωτή του Θανάση Ντούζγο και τον Αντιδήμαρχο Υγείας Παναγιώτη Στασινό.

Ο κ. Καραΐσκος διαπίστωσε ότι τα συνεχιζόμενα κρούσματα μαρτυρούν ότι «κάτι δεν έγινε καλά, κάποιοι δεν εφάρμοσαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα» και απηύθυνε έκκληση προς τους δημότες αυτή την ύστατη στιγμή να μη χαλαρώσουν και να τηρήσουν απαρέγκλιτα τα μέτρα της πολιτείας.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Σημειώνουμε ότι νωρίτερα πραγματοποιήθηκαν και 22 τεστ από την Ομάδα Covid του Δήμου στο Γραφείο του Δημάρχου και στην υπηρεσία Καθαριότητας, όπου εντοπίστηκε ένα (1) ακόμη κρούσμα σε εργαζόμενη.

Το πρόγραμμα των επόμενων δειγματοληψιών στο Δήμο Λαμιέων:

Τρίτη 23 Μαρτίου

Οδός Φιλίας 

10.00-14.00

Τετάρτη 24 Μαρτίου

Πλ.Ελευθερίας

09.30-13.00

Παρασκευή 26 Μαρτίου

Λαϊκή Αγορά Γαλανέικα 

08.30-11.30

Σάββατο 27 Μαρτίου

Οδός Φιλίας

10.00-14.00

Δείτε φωτογραφίες: