Συνεχίζει “on line” το Erasmus+ το 1ο ΕΠΑΛ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 10:45 Συνεχίζει “on line” το Erasmus+ το 1ο ΕΠΑΛ Λαμίας

Ξεκινά η επόμενη συνάντηση με διοργανώτρια χώρα την Πολωνία…

Στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+ με τίτλο «TEAM, Tolerant Europeans Achieve More» , διεξήχθη με επιτυχία, η διαδικτυακή κινητικότητα με διοργανώτρια χώρα τη Ρουμανία, από τις 22/2/2021 έως τις 26/2/21. Συντονιστικό σχολείο του προγράμματος είναι το Privatschule Regina Stein, από τη Νυρεμβέργη της Γερμανίας και συμμετέχουσες χώρες είναι: Ελλάδα, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία και Λετονία.

Το πρόγραμμα έχει ως στόχο τη συμπερίληψη, την ένταξη μαθητών με διαφορετικότητα.

Οι μαθητές συνεργάστηκαν σε ομάδες αποτελούμενες από όλες τις χώρες εταίρους και είχαν την δυνατότητα μέσα από παιχνίδια και ασκήσεις, να γνωρίσουν νέο λεξιλόγιο καθώς και καθημερινές συνήθειες των συμμαθητών τους, να μοιραστούν και να ανταλλάξουν απόψεις με τους συμμετέχοντες από τις 6 χώρες της Ευρώπης.

Καθ ́όλη τη διάρκεια της επιμόρφωσης στη διαδικτυακή κινητικότητα, έγιναν πολιτιστικές παρουσιάσεις της διοργανώτριας χώρας, Ρουμανίας. Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε με καθημερινή τηλεκπαίδευση, παρουσιάσεις, ανταλλαγή απόψεων και συνεργασίες με χρήση διαδικτυακών εργαλείων.

Η επόμενη συνάντηση είναι προγραμματισμένη για την εβδομάδα από 12 έως 16 Απριλίου με διοργανώτρια χώρα την Πολωνία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com