Στιβακτή: «Ανάσα αισιοδοξίας η 2η γραμμή εμβολιασμού…»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021 08:04 Στιβακτή: «Ανάσα αισιοδοξίας η 2η γραμμή εμβολιασμού…»

Από 5 Μαΐου και το εμβόλιο της Pfizer στη φαρέτρα του ΚΥ Αμφίκλειας…

Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχθηκαν στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας, την είδηση της αύξησης των εμβολιαστικών γραμμών στην 5η ΥΠΕ με τα εμβόλια της Pfizer, μεταξύ των οποίων και η προσθήκη μιας ακόμη γραμμής στο Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας που ήδη εμβολιάζει με το εμβόλιο της Astra Zeneca.

Τα καλά νέα μετέφερε στη Δήμαρχο Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή, ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης και από 5 Μαΐου στο Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας θα μπορούν να γίνονται περισσότεροι εμβολιασμοί. Ήδη Το Κ.Υ. έχει προμηθευτεί τον απαραίτητο εξοπλισμό (κατάλληλο ψυγειάκι και δόσεις εμβολίων Pfizer) ενώ το ιατρικό προσωπικό λαμβάνει την απαραίτητη εκπαίδευση στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

«Δεδομένου ότι το Κ.Υ. Αμφίκλειας εξυπηρετεί σε καθημερινή βάση μία ευρεία περιοχή και μεγάλο αριθμό πολιτών, η έναρξη και της δεύτερης αυτής γραμμής εμβολιασμού δίνει μία ανάσα αισιοδοξίας και ένα ακόμη κίνητρο για όσους επιθυμούν να εμβολιαστούν. Ο ιός είναι εδώ και η εξάπλωση των μεταλλάξεών του δημιουργεί φόβο και έκδηλη ανησυχία», σημειώνει η Δήμαρχος που δεν κρύβει τη χαρά της για τη συγκεκριμένη εξέλιξη και προσθέτει:

«Η επιστροφή μας στην κανονικότητα και η πορεία μας προς την ελευθερία περνούν μέσα από τα εμβολιαστικά κέντρα! Το ραντεβού μας για εμβολιασμό δεν χωράει καθυστέρηση και η διασφάλιση της υγείας μας δεν είναι διαπραγματεύσιμη! Η πλατφόρμα για τη δήλωση του εμβολίου pfizer στο Κ. Υ  Αμφίκλειας έχει ανοίξει και δε μένει παρά να κλείσουμε το ραντεβού μας. Τα εμβόλια είναι μονόδρομος, αφού ενδεχομένως αποτελούν τη μόνη μας ελπίδα απέναντι στον εφιάλτη που λέγεται Covid-19...»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση