Νέος θάνατος από covid στο Νοσοκομείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Απριλίου 2021 13:22 Νέος θάνατος από covid στο Νοσοκομείο Λαμίας

Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ πρώην Αστυνομικός Διευθυντής της Φθιώτιδας…

Ένας ακόμη συμπολίτης μας έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό μετά από μέρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον 69χρονο από χωριό της Δυτικής Ευρυτανίας που διασωληνώθηκε στις 12 Απριλίου και παρέμεινε για 13 ημέρες στην Εντατική του Νοσοκομείου Λαμίας. Κατέληξε το πρωί της Κυριακής των Βαΐων, καθώς δεν μπόρεσε τελικά να ξεπεράσει τα προβλήματα που του δημιούργησε η νόσος εξαιτίας των υποκειμένων νοσημάτων που είχε.

Την ώρα που κάποια μηνύματα δείχνουν ελαφρά υποχώρηση του 3ου κύματος της πανδημίας, στο Νοσοκομείο Λαμίας και ειδικά στη ΜΕΘ, η πίεση είναι ασφυκτική με την πληρότητα να έχει ξεπεράσει το 100% εξαιτίας των συνεχών εισαγωγών. Από τις 9 Μαρτίου, δεν προλαβαίνει να αδειάσει κρεβάτι και αμέσως γεμίζει από ένα ακόμη σοβαρό περιστατικό. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες τα περισσότερα περιστατικά που παίρνουν εξιτήριο από τη ΜΕΘ covid συνεχίζουν τη νοσηλεία τους στη Γενική ΜΕΘ όπου και εκεί η πληρότητα είναι 100%!

Αυτή τη στιγμή - με τους αριθμούς συνεχώς να αλλάζουν - στη ΜΕΘ έχουμε 11 άτομα μετά τη βραδυνή εισαγωγή (24/4) μιας 61χρονης Λαμιώτισσας. Δυστυχώς από αυτό καταλαβαίνει κανείς ότι έχει πέσει σημαντικά ο μέσος όρος ηλικιών των ανθρώπων που χρίζουν εντατικής παρακολούθησης.

Ανάμεσα στους ασθενείς και 57χρονος πρώην Αστυνομικός Διευθυντής στη Φθιώτιδα που νόσησε σοβαρά από τον κορωνοϊό, αλλά και δύο ακόμη νεότεροι συμπολίτες μας 43 και 51 ετών. Ενδεικτικά η διάμεση ηλικία είναι στα 60 έτη πολύ χαμηλότερα από τη μέση τιμή στο σύνολο της χώρας που είναι 68.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση