Τρεις προκηρύξεις για μόνιμες θέσεις σε ΚΕΠ, ΟΠΕΚΕΠΕ, Επιμελητήρια και Υπ. Οικονομικών

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021 09:42 Τρεις προκηρύξεις για μόνιμες θέσεις σε ΚΕΠ, ΟΠΕΚΕΠΕ, Επιμελητήρια και Υπ. Οικονομικών

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η 4Κ/2021….

Εκδόθηκε η 4Κ/2021 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εβδομήντα έξι (76) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών & Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.), στο Επιμελητήριο Άρτας, στο Επιμελητήριο Εύβοιας, στο Επιμελητήριο Λάρισας, στην Ιερά Μητρόπολη Νίκαιας, στο Κατάστημα Κράτησης Δράμας (Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη), στον Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.) - Ν.Π.Ι.Δ., στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και στην Υπηρεσία Φιλοτελικού και Ταχυδρομικού Μουσείου της Γενικής Γραμματείας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Γ.Γ.Τ.Τ. - Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης).

Το Φ.Ε.Κ. της προκήρυξης.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 11 Μαΐου 2021 ημέρα Τρίτη και λήγει στις 26 Μαΐου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00.

Προς δημοσίευση 6Κ και 7Κ/2021

Επίσης έχουν αποσταλεί για δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο οι Προκηρύξεις ΑΣΕΠ 6Κ/2021 και 7Κ/2021.

Η τελευταία αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν σαράντα τεσσάρων (144) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα ΚΕΠ των ΟΤΑ Α΄ Βαθμού.

Οι θέσεις περιγράφονται ως ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ (Δ.Υ.Π.) και είναι ανεξαρτήτου τίτλων σπουδών.

Στη Στερεά έχουμε πέντε θέσεις ΠΕ στα ΚΕΠ:

ΚΕΠ 0386 ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ-ΘΕΣΠΙΕΩΝ

ΚΕΠ 0387 ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ (2 θέσεις)

ΚΕΠ 1007ΔΗΜΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

ΚΕΠ 1010 ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

Μία (1) θέση Τεχνολογικής Εκπαίδευσης:

ΚΕΠ 1010 ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

Δύο (2) θέσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης:

ΚΕΠ 1023 ΔΗΜΟΣ ΔΩΡΙΔΟΣ

ΚΕΠ 1024 ΔΗΜΟΣ ΔΩΡΙΔΟΣ

Τέλος η 6Κ/2021 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατό δεκαπέντε (115) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης σε οργανικές μονάδες του Υπουργείου Οικονομικών.

Οι 111 στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com