Στερεά: «Καμπάνες» σε καταστήματα και μετά το άνοιγμα της εστίασης

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Μαΐου 2021 07:27 Στερεά: «Καμπάνες» σε καταστήματα και μετά το άνοιγμα της εστίασης

Κάποιοι δεν τήρησαν το ωράριο…

Επαναλειτούργησαν τα καταστήματα εστίασης από τη Δευτέρα 3 Μαΐου, ωστόσο οι παραβάσεις δεν έλειψαν, όπως αποκαλύπτουν οι έλεγχοι της Αστυνομίας.

Την Πέμπτη 6 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν συνολικά στη χώρα 85.404 έλεγχοι και έφεραν 589 παραβάσεις και 5 συλλήψεις.

Δύο παραβάσεις σημειώθηκαν σε καταστήματα της Στερεάς και συγκεκριμένα στη Βοιωτία. Δύο κάφε - μπαρ δεν τήρησαν το ωράριο λειτουργίας σύμφωνα με το ΑΤ Τανάγρας που βεβαίωσε τα πρόστιμα των 1.000 ευρώ ενώ επέβαλλε και το μέτρο της 15ημερης αναστολής λειτουργίας.

Παραβάσεις, συνοδευόμενες ακόμη και με συλλήψεις των ιδιοκτητών, είχαμε σε 23 ακόμη περιπτώσεις (για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων, ιδιωτικών επιχειρήσεων, παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας απαγόρευση λειτουργίας, μη χρήση μάσκας, ποσοστό τ.μ. επιφανείας ανά άτομο κ.α.), με πιο χαρακτηριστικά περιστατικά:

Στη Θεσσαλία, σύλληψη 2 ατόμων για παραβίαση του άρθρου 285 Π.Κ. και από 300 ευρώ πρόστιμο για μη χρήση μάσκας.

Στην Κεντρική Μακεδονία, σύλληψη 2 ατόμων για παραβίαση του άρθρου 285 Π.Κ. και από 300 ευρώ πρόστιμο για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

Στη Δυτική Ελλάδα, σύλληψη και 1.000 ευρώ πρόστιμο σε προσωρινά υπεύθυνου καταστήματος για παραβίαση του άρθρου 285 Π.Κ. και από 300 ευρώ πρόστιμο σε 13 πελάτες για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

Στην Πελοπόννησο, 1.500 ευρώ πρόστιμο σε ιερέα για παραβίαση των υγειονομικών μέτρων.  

Επιπλέον για ιδιωτικές συναθροίσεις και λοιπές συναφείς παραβάσεις:

Στην Κρήτη, από 3.000 ευρώ πρόστιμο σε διοργανωτή συνάθροισης σε υπαίθριο χώρο και σε ιδιοκτήτη παρακείμενης επιχείρησης για εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων στη συνάθροιση.

Στην Κεντρική Μακεδονία, 3.000 ευρώ πρόστιμο σε διοργανωτή ιδιωτικής συνάθροισης σε οικία.

Επιπλέον στη Στερεά Ελλάδα για παραβάσεις περιορισμού μετακίνησης είχαμε 34 πρόστιμα των 300 ευρώ και 21 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com