Φθιώτιδα: Έπιασαν έναν ακόμη Αλβανό για τη δολοφονική επίθεση στον ντελιβερά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Ιουνίου 2021 08:35 Φθιώτιδα: Έπιασαν έναν ακόμη Αλβανό για τη δολοφονική επίθεση στον ντελιβερά

Τον περασμένο Μάρτιο είχαν συλληφθεί δύο άνδρες και μία γυναίκα (ως ηθικός αυτουργός) για το περιστατικό που είχε συγκλονίσει την Ελάτεια τον Αύγουστο του 2020…

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (1/6) ένας ακόμη εμπλεκόμενος στη δολοφονική επίθεση που είχε σημειωθεί βραδυνές ώρες τον Αύγουστο του 2020 σε βάρους νεαρού ντελιβερά στην Ελάτεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, πρόκειται για Αλβανό υπήκοο, η σύλληψη του οποίου έγινε από το ΑΤ Αμφίκλειας σε εκτέλεση Εντάλματος του Ανακριτή Λαμίας για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση.

Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί το μεσημέρι της Πέμπτης (3/6) ενώπιον του Ανακριτή.

Σημειώνουμε ότι τον περασμένο Μάρτιο, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας είχαν συλληφθεί τρία άτομα, δύο άνδρες (έναν Έλληνα και έναν Αλβανό) και μία γυναίκα (ως ηθικός αυτουργός) για την ίδια υπόθεση, όπως και ένας ακόμη αλλοδαπός που ήταν εμπλεκόμενος - όπως και οι άλλοι τρεις - σε περίπτωση ναρκωτικών.

Τότε είχε γίνει γνωστό, ότι στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών ήταν κι άλλα άτομα, καθώς τη νύχτα της 13ης Αυγούστου ο ντελιβεράς είχε δεχτεί επίθεση από 4 ή 5 άτομα. Τον είχαν χτυπήσει άσχημα αφού πρώτα τον καταδίωξαν με τα πόδια αναγκάζοντάς τον να εγκαταλείψει το μηχανάκι φράζοντάς του το δρόμο.

Το θύμα είχε διακομιστεί αρχικά στο νοσοκομείο Λιβαδειάς και στη συνέχεια αφού διασωληνώθηκε μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όπου έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση