Στερεά: Το… ξενύχτησαν και το πλήρωσε ο ιδιοκτήτης

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 06 Ιουνίου 2021 15:45 Στερεά: Το… ξενύχτησαν και το πλήρωσε ο ιδιοκτήτης

Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού…

Παραβάσεις και συλλήψεις έφεραν οι έλεγχοι των υπηρεσιών της ΕΛΑΣ το Σάββατο 5 Ιουνίου 2021 σε όλη τη χώρα για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Ειδικά το Σαββατόβραδο βρέθηκαν αρκετοί παραβάτες κι έγιναν και εφτά (7) συλλήψεις σε επιχειρήσεις που δε συμμορφώθηκαν με τα ισχύοντα.

Μία από αυτές σημειώθηκε σε ιδιοκτήτη καφέ μπαρ στα Λουτρά Αιδηψού στη Βόρεια Εύβοια. Συγκεκριμένα συνελήφθη για παράβαση του ωραρίου, ενώ του επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ. Οι πελάτες - καθήμενοι ή όρθιοι στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος - που τον κράτησαν παραπίσω, φρόντισαν να εξαφανιστούν στη θέα των αστυνομικών.

Συνολικά το ίδιο βράδυ είχαμε άλλες 49 παραβάσεις και ακόμη έξι συλλήψεις σε διάφορα καταστήματα και αναλυτικά:

Στην Αττική,

- 1.000 ευρώ πρόστιμο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για χρήση μουσικής.

- σύλληψη των 2 εκπροσώπων καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, με επιβολή προστίμου 3.000 ευρώ και 15νθήμερης αναστολής λειτουργίας, για παραμονή 4 πελατών εντός του καταστήματος στους οποίους επιβλήθηκε από 300 ευρώ πρόστιμο, για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

- σύλληψη, 3.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη καφέ - μπαρ, με επιβολή 15νθήμερης αναστολής λειτουργίας, για παραμονή και κατανάλωση ροφημάτων από πελάτες στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος.

- σύλληψη, 3.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη αναψυκτηρίου, με επιβολή 15νθήμερης αναστολής λειτουργίας, για παραμονή και κατανάλωση ροφημάτων από πελάτες στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος.

- 3.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη καφέ - μπαρ, με επιβολή 15νθήμερης αναστολής λειτουργίας, για παραμονή και κατανάλωση ροφημάτων από πελάτες στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος.

Στην Κρήτη, σύλληψη και 4.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη καφενείου, για χρήση μουσικής και για εξυπηρέτηση 5 καθήμενων πελατών εντός του καταστήματος, στους οποίους επιβλήθηκε από 600 ευρώ πρόστιμο.

Στη Δυτική Ελλάδα, σύλληψη και 5.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη οβελιστηρίου, για υπέρβαση ωραρίου λειτουργίας και εξυπηρέτηση 12 πελατών εντός του καταστήματος, στους οποίους επιβλήθηκε από 300 ευρώ πρόστιμο, για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

Στην Ήπειρο, 3.000 ευρώ πρόστιμο σε καφέ - μπαρ, με επιβολή 15νθήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση 6 καθήμενων πελατών εντός του καταστήματος, στους οποίους επιβλήθηκε από 300 ευρώ πρόστιμο, για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

Στα Ιόνια Νησιά, 3.000 ευρώ πρόστιμο σε καφέ - μπαρ, για υπέρβαση ωραρίου λειτουργίας.

Στην Κεντρική Μακεδονία, 3.300 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη καφέ - μπαρ, για υπέρβαση ωραρίου λειτουργίας και μη χρήση μάσκας.

Στην Δυτική Μακεδονία, 5.000 ευρώ πρόστιμο σε 4 άτομα για παραβίαση των υγειονομικών πρωτοκόλλων κατά την είσοδό τους στη χώρα.

Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 5.000 ευρώ πρόστιμο σε 3 άτομα για παραβίαση των υγειονομικών πρωτοκόλλων κατά την είσοδό τους στη χώρα.

Να σημειώσουμε τέλος ότι το τελευταίο 24ωρο στη Στερεά είχαμε άλλα δύο πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση (από τις 65 συνολικά σε όλη τη χώρα) και άλλα τρία για μη χρήση μάσκας (154 σε όλη τη χώρα).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com