Σήμερα απολογείται ο 25χρονος που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 10:01 Σήμερα απολογείται ο 25χρονος που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης

Τα στοιχεία που «καίνε» τον νεαρό…

Ενώπιον Ανακριτή και Εισσαγελέα, θα βρεθεί σήμερα λίγο πριν το μεσημέρι, ο 25χρονος που κατηγορείται για βιασμό και αποπλάνηση ανήλικου ατόμου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.

Ο νεαρός συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη (10/6) ύστερα από καταγγελία της οικογένειας και παραμένει κρατούμενος στο Αστυνομικό Μέγαρο, έχοντας ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα στις 11:30’ το πρωί.

Οι πράξεις που του αποδίδονται είναι κακουργηματικές και προκαλούν ντροπή και αηδία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport οι αστυνομικοί έχουν βρει συνομιλίες στο κινητό τηλέφωνο, που «καίνε» τον 25χρονο, ο οποίος φέρεται να προσέγγισε τη μικρή μέσω διαδικτύου. Στην συνάντησή τους, της επιτέθηκε για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Μάλιστα επειδή η μικρή αντιστάθηκε και ενώ ήταν μπροστά κι άλλα παιδιά, δεν ολοκλήρωσε το σχέδιο του, κατάφερε όμως λίγο αργότερα, αφού την ακολούθησε, να την εγκλωβίσει σε ασανσέρ και να προχωρήσει στις αηδιαστικές του πράξεις.

Το κοριτσάκι δεχόμενο και τις απειλές του 25χρονου, αρχικά δε μίλησε. Λίγες μέρες αργότερα όμως και ενώ ο 25χρονος συνέχιζε να την παρενοχλεί διαδικτυακά, βρήκε τη δύναμη να εμπιστευτεί την ψυχολόγο του σχολείου και στη συνέχεια μαζί με τους γονείς να ενημερώσουν την αστυνομία, που προχώρησε και στη σύλληψη.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση