Λαμία: Συναγερμός για πυρκαγιά σε βυτιοφόρο μέσα στην πόλη - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Ιουλίου 2021 08:56 Λαμία: Συναγερμός για πυρκαγιά σε βυτιοφόρο μέσα στην πόλη - ΒΙΝΤΕΟ

Η ψυχραιμία του οδηγού έσωσε την κατάσταση, αφού έκανε την πρώτη και καθοριστική επέμβαση πριν φτάσουν οι πυροσβέστες....

Πυρκαγιά σε βυτιοφόρο στην οδό Καρπενησίου κινητοποίησε όλο τον κρατικό μηχανισμό λίγο μετά τις 2:30’ το μεσημέρι της Τετάρτης (30/6).

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο πάνω μέρος του βυτιοφόρου που κουβαλούσε άσφαλτο, ωστόσο ήταν άδειο το χρονικό σημείο που υπήρξε η ανάφλεξη.

Μάλιστα ειδοποιήθηκε από οδηγό αυτοκινήτου που ακολουθούσε ότι έβγαινε καπνός από ένα σωληνάκι που είχε πάρει φωτιά στην οροφή του βυτιοφόρου.

Με ίδια μέσα και επιδεικνύοντας γρήγορα αντανακλαστικά ο οδηγός του βυτιοφόρου, κατάφερε να τη σβήσει και ενώ πολύ γρήγορα στο σημείο έφτασε ισχυρότατη πυροσβεστική δύναμη.

Δείτε βίντεο από τη στιγμή που η οροφή του βυτιοφόρου έβγαζε φλόγες:

Την ίδια ώρα η Αστυνομία έκλεισε όλους τους δρόμους και απομάκρυνε πεζούς και «περίεργους» προκειμένου να μην υπάρξει κανέναν ατύχημα.

Οι περίοικοι και οι επαγγελματίες της περιοχής τρόμαξαν όταν είδαν τους καπνούς από το βυτιοφόρο γιατι δεν γνώριζαν αν ήταν γεμάτο, καθώς επίσης και τι προϊόν μετέφερε.

Στις 14:57' δόθηκε από την ΕΛΑΣ και την ΠΥ λήξη συναγερμού, καθώς είχε ελεγχθεί πλήρως η κατάσταση που δημιουργήθηκε από ένα σωληνάκι αποσυμπίεσης.

Δείτε και φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση