Συνάντηση Δημάρχου Λαμιέων με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Ιουλίου 2021 08:57 Συνάντηση Δημάρχου Λαμιέων με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

Το Δήμαρχο Λαμιέων Ευθύμιο Καραΐσκο επισκέφθηκε στο Δημαρχείο ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, στο πλαίσιο της παρουσίας του στην πόλη της Λαμίας το Σάββατο 10 Ιουλίου.

Ο κ. Καραΐσκος υποδέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά τον Αρχηγό στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ Δήμου και Ελληνικής Αστυνομίας και σε ανάρτησή του στο Φ/Β αναφέρει τα εξής:

«Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας έχει εκσυγχρονιστεί και έχει στελεχωθεί με ικανά και καλά εκπαιδευμένα στελέχη, βελτιώνοντας καθημερινά την επιχειρησιακή του ικανότητα, αυξάνοντας τις μεγάλες επιτυχίες του και γεμίζοντας μας όλους με υπερηφάνεια.

Όμως εξίσου σημαντική είναι και η σχέση που έχουν αναπτύξει τα στελέχη του αστυνομικού σώματος με τους Έλληνες πολίτες, μία σχέση εμπιστοσύνης, ευγένειας και σεβασμού που προάγει τον πολιτισμό της κοινωνίας μας, αλλά και την θέση του Ελληνα αστυνομικού στην συνείδηση του κάθε πολίτη.

Με τον κύριο Αρχηγό συζητήσαμε θέματα της στελέχωσης των αστυνομικών τμημάτων της περιοχής μας και τον διαβεβαίωσα ότι η συνεργασία μας με την τοπική αλλά και την περιφερειακή αστυνομική διοίκηση είναι και θα παραμένει στενή και δημιουργική.

Μόνο με συνεργασία Δήμου και Αστυνομίας στο πλαίσιο του αλληλοσεβασμού και του Νόμου, μπορούμε να προσβλέπουμε σε μία καλύτερη πόλη σε μία ποιοτικότερη ζωή των δημοτών μας, με ασφάλεια και ευταξία».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση