Φθιώτιδα: Εξαπάτησε και λήστεψε τον ανάπηρο που φρόντιζε - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 08:38 Φθιώτιδα: Εξαπάτησε και λήστεψε τον ανάπηρο που φρόντιζε - ΒΙΝΤΕΟ

Η γυναίκα που έβαλαν για να φροντίζει έναν ηλικιωμένο, που ειναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, αποδείχτηκε ότι ήταν μια επικίνδυνη απατεώνισσα.

Δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό που έκανε μια 37χρονη σε έναν 75χρονο παραπληγικό από την Ελάτεια, που υποτίθεται ότι ανέλαβε να τον φροντίσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η αδερφή του ανήμπορου ηλικιωμένου κατήγγειλε στην Αστυνομία και στον Εισαγγελέα η γυναίκα που ανέλαβε τον τελευταίο μήνα τη φροντίδα του αδελφού της, πλαστογράφησε την υπογραφή του και μεταβίβασε στο όνομά της το αυτοκίνητο του ηλικιωμένου, ενώ του πήρε και τα 600 ευρώ της τελευταίας σύνταξης.

Μάλιστα όταν ο άτυχος ηλικιωμένος ρώτησε που είναι τα χρήματα εκείνη φευγοντας τον έσπρωξε και ο 75χρονος πέφτοντας τραυματίστηκε.

Ευτυχώς τον άκουσε να καλεί σε βοήθεια ο γείτονας που πήγε να ανοίξει το φούρνο και έτσι μεταφέρθηκε στο ΚΥ Αμφίκλειας, όπου χρειάστηκε να του κάνουν ράμματα στο κεφάλι.

Δείτε τι είπε στην κάμερα του LamiaReport η αδελφή του θύματος που σήμερα ήρθε στα Δικαστήρια Λαμίας μαζί με τον ανάπηρο αδελφό της για να ενημερώσει τον Εισαγγελέα.


 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση