Λοκρίδα: Τους έπιασαν με τα κλεμμένα φορτωμένα στο αμάξι
Στα χέρια της αστυνομίας οι τρεις δράστες...
Τρεις νεαροί ρομά, το απόγευμα της Δευτέρας, έκαναν επιδρομή σε ένα εγκαταλειμμένο ξενοδοχείο στο Θεολόγο Φθιώτιδας, όπου ξήλωσαν τα αλουμίνια από τα παράθυρα και τα φόρτωσαν σε ένα λευκό Hyundai, το οποίο είχαν μετατρέψει σε αγροτικό.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport οι δράστες έγιναν αντιληπτοί την ώρα που έφευγαν και ενημερώθηκε η αστυνομία η οποία ξεκίνησε άμεσα αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Λοκρίδας.
Λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί του ΑΤ Λοκρών εντόπισαν τους δράστες να κινούνται στον παράδρομο της εθνικής οδού κοντά στον Προσκυνά.
Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα των δραστών και συνέλαβαν του δράστες, που σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, οι δυο από τους τρεις είναι ανήλικοι.
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!