Πατέρας δύο παιδιών ο άτυχος χειριστής - Πήγε να βοηθήσει στη φωτιά - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Αυγούστου 2021 09:48 Πατέρας δύο παιδιών ο άτυχος χειριστής - Πήγε να βοηθήσει στη φωτιά - Δείτε εικόνες

«Ήθελε να βοηθήσει. Ήταν άνθρωπος της προσφοράς, Δεν μπορούσε να βλέπει τη φωτιά και να μην τρέξει να βοηθήσει, παρά την ηλικία του....», ειπε στο LamiaReport ένας από τους κατοίκους της περιοχής.

Ο λόγος για τον 70χρονο χειριστή που έπεσε στο γκρεμό στην Ερατεινή Φωκίδας, όπου είχε πάει κοντά στο χωριό του την Αμυγδαλιά για να βοηθήσει στις φωτιές.

Κανείς δεν ξέρει ακόμα πως έγινε το δυστύχημα και έφυγε η μπουλντόζα στον γκρεμό. Μπορεί να υπήρξε και κάποιο παθολογικό αίτιο με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο ο 70χρονο χειριστής.

Οι δικοί του είναι συντετριμμένοι για τον χαμό του, ενώ όλοι μιλάνε για έναν άνθρωπο της προσφοράς , που αγαπούσε πολύ τον τόπο του, ο οποίος πάρα το προχωρημένο της ηλικίας του έτρεξε να πάει να βοηθήσει όπως έκανε πάντα στις δύσκολες καταστάσεις.

Στο σημείο του τραγικού συμβάντος βρέθηκε από την πρωτη στιγμή ο Πύραρχος Αντώνης Μίχας, ο οποίος είναι επικεφαλής των Πυροσβεστικών δυνάμεων στη Φωκίδα, που είχε και το συντονισμό της επιχείρησης.

Τον απεγκλωβισμό και την ανάσυρση της σορού του άτυχου 70χρονου έκανε η Ορειβατική ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ που πήγε από τη Λαμία με επικεφαλής τον Αντιπύραρχο Χρήστο Πλουμάκη.

Δείτε εικόνες από την δύσκολη επιχείρηση ανάσυρσης του 70χρονου χειριστή:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση