Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Προσοχή με τους λογαριασμούς νερού

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2021 13:37 Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Προσοχή με τους λογαριασμούς νερού

Σημαντικές καθυστερήσεις στα ΕΛΤΑ με την αποστολή τους και ενώ λήγουν τέλος Αυγούστου. Θα καταγγείλει τη σύμβαση με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία η Δήμαρχος…

Ανακοίνωση σχετική με τους λογαριασμούς ύδρευσης, εξέδωσε η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας, Αθανασία Στιβακτή, καθώς παρατηρούνται σημαντικές καθυστερήσεις στα ΕΛΤΑ και ενώ αυτοί λήγουν τέλη Αυγούστου, υπάρχει φόβος να μη φτάσουν εγκαίρως στους καταναλωτές - δημότες.

Μάλιστα η Δήμαρχος σημειώνει ότι θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, προκειμένου να καταγγείλει τη σχετική σύμβαση συνεργασίας με τα ΕΛΤΑ, ωστόσο μέχρι τότε δείτε πως μπορείτε να αποφύγετε την ταλαιπωρία και φυσικά τις άδικες χρεώσεις υπερημερίας:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας έχει εκδώσει, από τις αρχές Ιουλίου του 2021, τους λογαριασμούς ύδρευσης για το Γ’ Τετράμηνο του 2020 όσον αφορά τις Κοινότητες Αμφίκλειας, Ελάτειας και Κάτω Τιθορέας, καθώς και για το Β’ Εξάμηνο του 2020 για όλες τις υπόλοιπες Κοινότητες.

Όλοι οι παραπάνω λογαριασμοί ύδρευσης παραδόθηκαν, εντός του πρώτου δεκαημέρου του Ιουλίου 2021, στα καταστήματα ΕΛΤΑ του Δήμου μας, προκειμένου να διανεμηθούν και να παραληφθούν έγκαιρα από τους δημότες, ώστε να υπάρχει διαθέσιμος χρόνος για την εξόφλησή τους.

Δυστυχώς, όμως, παρόλες τις δεσμεύσεις των υπευθύνων, για αμεσότητα στην εξυπηρέτηση των δημοτών μας, οι λογαριασμοί ύδρευσης πολλών Κοινοτήτων βρίσκονται ακόμη στα ράφια των καταστημάτων ΕΛΤΑ, ενώ εξακολουθούμε, μέχρι σήμερα, να μην έχουμε λάβει από κανέναν υπεύθυνο την παραμικρή απάντηση για την ημερομηνία αποστολής τους στα εναπομείναντα χωριά.

Δεδομένου ότι οι λογαριασμοί λήγουν τέλη Αυγούστου του 2021, παρακαλούμε όπως προσέλθετε στα ταμεία του Δήμου, στα Δημοτικά Καταστήματα Αμφίκλειας, Ελάτειας και Κάτω Τιθορέας, για την έγκαιρη πληρωμή τους προκειμένου να μην επιβαρυνθείτε των νόμιμων προσαυξήσεων μετά τη λήξη τους. Όσοι δημότες δεν γνωρίζετε το ύψος του λογαριασμού μπορείτε να τηλεφωνείτε στους κάτωθι αρμόδιους υπαλλήλους του Δήμου, ώστε να ενημερωθείτε για το ακριβές ποσό.

 ΤΑΜΕΙΑ ΔΗΜΟΥ

• ΤΑΜΕΙΟ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ – κα Ευγενία Πολίτη: 22343 50111. Δευτ-Παρ, ώρες 8:00-15:00

• ΤΑΜΕΙΟ ΕΛΑΤΕΙΑΣ – κα Κων/να Μπαούρδου: 22343 50214. Δευτ-Παρ, ώρες 9:00-16:00

• ΤΑΜΕΙΟ Κ. ΤΙΘΟΡΕΑΣ – κα Ιωάννα Μπιμπίλα: 22343 50307. Δευτ-Παρ, ώρες 8:00-15:00

Ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία και παρακαλούμε για την κατανόησή σας. Ο Δήμος θα προβεί άμεσα σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, προκειμένου να καταγγείλει τη σχετική σύμβαση συνεργασίας με τα ΕΛΤΑ, αφού δεν τηρήθηκε καμία από τις δεσμεύσεις που μας δόθηκαν».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση