Λαμία: Μεθυσμένος νεαρός σκόρπισε τον πανικό τα ξημερώματα - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021 08:57 Λαμία: Μεθυσμένος νεαρός σκόρπισε τον πανικό τα ξημερώματα - ΦΩΤΟ

Έχασε τον έλεγχο μέσα στην πόλη, έπεσε πάνω σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο και στη συνέχεια "κατέβασε" μια κολόνα φωτισμού.

Στις 3:45' τα ξημερώματα του Σαββάτου οι κάτοικοι στην οδό Γ. Πλατή (πρώην Καρπενησίου) πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους ακούγοντας το "μπαμ" μετά το άλλο.

«Ήταν εκκωφαντικός θόρυβος. Κατάλαβα ότι ήταν τροχαίο γιατί έχει ξανασυμβεί στο ίδιο σχεδόν σημείο. Πεταχτήκαμε από τα κρεβάτια μας και κάναμε το σταυρό μας να μην έχει σκοτωθεί καποιο παιδί γιατι καποια περνούν με τρελές ταχύτητες. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κάνεις. Όμως διαλυθήκαν δύο αυτοκίνητα και έριξε μια τσιμεντένια κολόνα. Βομβαρδισμένο τοπίο αντικρίσαμε...», ειπε ένας από τους γείτονες στο LamiaReport.

Στο αυτόφωρο ο νεαρός οδηγός

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο 26χρονος οδηγός, ο οποίος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, είχε κατεύθυνση από το κέντρο της πόλης προς Παγκράτι.

Στο σημείο που βλέπετε έχασε τον έλεγχο και αρχικά έπεσε πάνω στο μπλε παρκαρισμένο αυτοκίνητο, ενώ στη συνέχεια το λευκό αυτοκίνητο ανεξέλεγκτο έπεσε πάνω στην τσιμεντένια κολόνα φωτισμού, την οποία και έριξε μέσα στο δρόμο.

Από καθαρή τύχη δεν τραυματίστηκε ο οδηγός και φυσικά ήταν διπλά τυχερός που εκείνη την ώρα δεν περπατούσε καποιος άνθρωπος στο πεζοδρόμιο.

Μετά την αλκοομέτρηση που έγινε από τους αστυνομικούς της Τροχαίας, ο 26χρονος οδηγός συνελήφθη και σήμερα θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο του τροχαίου....

Προσαρμοσμένη αναζήτηση