Ράλι Ακρόπολις: Χιλιάδες θεατές εγκλωβίστηκαν στα βουνά της Φθιώτιδας (BINTEO)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021 07:22 Ράλι Ακρόπολις: Χιλιάδες θεατές εγκλωβίστηκαν στα βουνά της Φθιώτιδας (BINTEO)

Ουρές χιλιομέτρων και διαμαρτυρίες από εγκλωβισμένους οδηγούς - Γιατί διακόπηκε η Ειδική Διαδρομή 10 (Ελευθεροχώρι 1).

Δεν έχει προηγούμενο η συμμετοχή του κόσμου στα βουνά της Φθιώτιδας για να παρακολουθήσει από κοντά το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Ειδικά οι θεατές στην ειδική της Παύλιανης και του Ελευθεροχωρίου, έφτασαν σε πενταψήφιο νούμερο (!) με αποτέλεσμα εκατοντάδες αυτοκίνητα να εγκλωβιστούν στα χωμάτινα κομμάτια που προσέγγιζαν τις ειδικές διαδρομές.

Τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την ομαλή διεξαγωγή των ειδικών προέβλεπαν κλείσιμο των δρόμων από πολύ νωρίς και σε σημεία που δεν είχαμε συνηθίσει, με αποτέλεσμα αρκετοί που δε γνώριζαν τα κατατόπια να κολλήσουν και να κλείσουν κι άλλους θεατές που είχαν φτάσει στον προορισμό τους στην ώρα τους αλλά δεν μπορούσαν να επιστρέψουν.

Στο LamiaReport λάβαμε δεκάδες μηνύματα και τηλέφωνα από οδηγούς που διαμαρτυρόντουσαν για την κατάσταση, αναφέροντας επίσης ελλιπή σήμανση και μικρό αριθμό αστυνομικών για τον όγκο των θεατών.

Δείτε βίντεο:

Οι φωτογραφίες είναι από το κομμάτι του Παλαιοχωρίου που οδηγεί στην ειδική του Ελευθεροχωρίου που γίνεται δύο φορές.

Η ΕΔ 10 (Ελευθεροχώρι 1) διακόπηκε μετά τη διέλευση των αυτοκινήτων WRC για λόγους ασφαλείας (εσφαλμένες θέσεις θεατών).

Ο Kalle Rovanpera κέρδισε μία ακόμα ειδική και έχει αποκτήσει πλέον διαφορά 39,7 δλ. από τον δεύτερο Ott Tanak. O Sebastien Ogier σημείωσε τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο στην ειδική και βρίσκεται μόλις 3,6 δλ. πίσω από τον Εσθονό.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση