Πνίγηκε κυνηγός στην Υλίκη - Πώς έγινε το κακό

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 08:02 Πνίγηκε κυνηγός στην Υλίκη - Πώς έγινε το κακό

Ο άτυχος άνδρας μπήκε μέσα στη λίμνη για να πιάσει ένα πουλί που είχε χτυπήσει και τελικά πνίγηκε.

Ο 86χρονος λάτρευε το κυνήγι και παρά την ηλικία του με κάθε ευκαιρία έπαιρνε τον αγαπημένο του σκύλο και πήγαινε για κυνήγι πάπιας στη λίμνη Υλίκη.

Έτσι λοιπόν και σήμερα το πρωί ξεκίνησε από το Ακραίφνιο μαζί με το σκύλο του για το καθιερωμένο κυνήγι. Όταν όμως δεν επέστρεψε σπίτι τη συνηθισμένη ώρα και δεν απαντούσε στο τηλέφωνο οι δικοί του άνθρωποι ανησύχησαν και έτρεξαν για να τον βρουν, ενώ παράλληλα ενημέρωσαν και τις Αρχές ότι αγνοείται ο άνθρωπός τους.

Μετά από έρευνες στην περιοχή οι πυροσβέστες από τη Θήβα εντόπισαν το σκυλί στην άκρη της λίμνης και το όπλο του. Λίγο αργότερα δυστυχώς εντοπίστηκε στο βυθό της λίμνης και το πτώμα του άτυχου κυνηγού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο σκύλος γάβγιζε σαν να καλούσε σε βοήθεια και περιφερόταν συνεχώς γύρω από το σημείο που χάθηκε το αφεντικό του.

Το πιθανότερο σενάριο ειναι ο 86χρονος να μπήκε στη λίμνη για να πιάσει ένα θήραμα που είχε χτυπήσει και δεν υπολόγισε το βάθος ή έπαθε κάποια ανακοπή. Ποια ήταν η αιτία θανάτου θα το δείξει η ιατροδικαστική εξέταση και φυσικά θα γίνει προανάκριση για το θάνατό του.

Για την ανάσυρση της σορού του ηλικιωμένου οδηγού έφτασαν στο σημείο άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ από Λαμία και της 1ης ΕΜΑΚ από Αθήνα, οι οποίοι και κατάφεραν να βγάλουν από το βυθό τον 86χρονο κυνηγό.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση