Σήμερα: Δωρεάν μετακίνηση με τα λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ από 18:00 έως 20:00

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 08:16 Σήμερα: Δωρεάν μετακίνηση με τα λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ από 18:00 έως 20:00

Στο πλαίσιο των δράσεων για την Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο.

Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας που κορυφώνεται σήμερα Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου με την Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο, ο Δήμος Λαμιέων σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο του Αστικού ΚΤΕΛ, σε μια συμβολική αλλά και ουσιαστική πρωτοβουλία, ανακοινώνουν στο επιβατικό κοινό την δωρεάν μετακίνηση με τα αστικά λεωφορεία για δύο ώρες από 18:00 έως 20:00.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τις ίδιες ώρες το κέντρο της πόλης θα είναι κλειστό για τα αυτοκίνητα.

Στις πλούσιες δράσεις που ολοκληρώνονται καλούνται μικροί και μεγάλοι να πάρουν τα ποδήλατά τους και να έρθουν στο κέντρο της πόλης να ανακαλύψουν μια άλλη οπτική του.

Στην πλατεία Πάρκου θα εγκατασταθούν επιχειρήσεις της πόλης μας που  δραστηριοποιούνται στην πώληση ηλεκτροκίνητων ποδηλάτων και πατινιών. Θα ενημερώνουν τους πολίτες για τις επιλογές της βιώσιμης κινητικότητας  και θα προσφέρουν δωρεάν ποδήλατα για μια βόλτα στο κέντρο της πόλης.

Στον ίδιο χώρο σε συνεργασία με τα ΚΔΑΠ του Δήμου, τα παιδιά θα μπορούν να απασχοληθούν δημιουργικά ζωγραφίζοντας , κατασκευάζοντας  κ.ά. με θέμα την βιώσιμη κινητικότητα.

Κατά τη διάρκεια όλων των εκδηλώσεων θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Ε.Ο.Δ.Υ  για τα μέτρα μη μετάδοσης του  COVID 19.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση