Υπεγράφη η σύμβαση για τη συντήρηση του οδικού δικτύου της Ανατολικής Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 12:17 Υπεγράφη η σύμβαση για τη συντήρηση του οδικού δικτύου της Ανατολικής Φθιώτιδας

Σημαντικό έργο για την ανάπτυξη του Δήμου Στυλίδας και της βελτίωσης της καθημερινότητας του πολίτη, λέει η Δήμαρχος Βιργινία Στεργίου. Ο προϋπολογισμός είναι 620.000 ευρώ…

Τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό και τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας Αθανάσιο Καρακάντζα, ευχαριστεί η Δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου, εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, για την υπογραφή της σύμβασης για τη βελτίωση του  εθνικού και του επαρχιακού οδικού δικτύου του δήμου, μέσω του έργου: «Συντήρηση Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Περιοχής Ανατολικής Φθιώτιδας», προϋπολογισμού 620.000 €.

Το έργο αφορά σε εκτέλεση εργασιών συντήρησης, ανακατασκευής και εγκατάστασης νέας στρώσης ασφαλτοτάπητα για τη βελτίωση της βατότητας και την αποκατάσταση των φθορών σε οδικά τμήματα στα όρια του δήμου.

«Πρόκειται για ένα έργο ουσίας και ιδιαίτερης κρισιμότητας για το Δήμο Στυλίδας και την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Φθιώτιδας διότι μέσω της αναβάθμισης του οδικού δικτύου θα βελτιωθεί η πρόσβαση και κυκλοφορία στον επαρχιακό άξονα που τον διατρέχει δημιουργώντας αναπτυξιακές προοπτικές, δεδομένου ότι οι μετακινήσεις στην ευρύτερη περιοχή θα διευκολυνθούν και η οδική ασφάλεια θα ενισχυθεί», σημειώνει η κα Στεργίου και προσθέτει:

«Επιπλέον θα  βελτιωθεί η οδική πρόσβαση από τον επαρχιακό άξονα στις αγροτικές περιοχές του δήμου, μεγάλης σπουδαιότητας επίσης, δεδομένου ότι η Ανατολική Φθιώτιδα αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ελαιοπαραγωγούς περιοχές της χώρας με ανεπτυγμένο άξονα αγροτικών δρόμων.

»Η ανάπτυξη του τόπου μας και η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, αποτελούν πάντοτε την κινητήρια δύναμη για έργα πνοής και ανάπτυξης».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση