Στυλίδα: «Ντου» αστυνομικών από Αθήνα και συλλήψεις για ναρκωτικά

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Οκτωβρίου 2021 12:03 Στυλίδα: «Ντου» αστυνομικών από Αθήνα και συλλήψεις για ναρκωτικά

Έφοδος αστυνομικών από τη Δίωξη Ναρκωτικών και την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων στην περιοχή της Στυλίδας…

Έφοδο στην Ανατολική Φθιώτιδα, πραγματοποίησαν την Πέμπτη (30/9) αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, αξιοποιώντας πληροφορίες για ναρκωτικά σε υπόθεση που φαίνεται να συνδέεται με την πρωτεύουσα.

Η επιχείρηση έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων και τη χρήση αστυνομικού σκύλου από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport έχουν γίνει τουλάχιστον εφτά συλλήψεις, πέντε από την περιοχή της Στυλίδας και άλλες δύο στη Αγία Μαρίνα.

Το μπαράζ συλλήψεων ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης (29/9) σε περιοχή της Αττικής, όπου συνελήφθη άτομο που υπηρετεί στα σώματα ασφαλείας. Για αυτό το λόγο βρέθηκαν στην περιοχή, αστυνομικοί της Δ.Ε.Υ., κάνοντας φύλλο και φτερό το γραφείο του συλληφθέντα και παίρνοντας καταθέσεις από τους συναδέλφους του.

Ακολούθησαν το πρωί της επομένης έξι συλλήψεις, ενώ χρησιμοποιήθηκε και ο εκπαιδευμένος σκύλος της Υ.Α. Λαμίας για την ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών στα σπίτια των συλληφθέντων.

Σύμφωνα με πληροφορίες προσήχθη αρχικά ένα ακόμη άτομο., συνάδελφος του πρώτου συλληφθέντα, που έτυχε να βρίσκονται μαζί την ώρα της σύλληψης, αφέθηκε όμως ελεύθερος, καθώς δεν είχε εμπλοκή με την υπόθεση.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση