Για σιδηροδρομικό στραγγαλισμό της Φθιώτιδας κατηγορεί την Κυβέρνηση ο Σαρακιώτης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Οκτωβρίου 2021 23:13 Για σιδηροδρομικό στραγγαλισμό της Φθιώτιδας κατηγορεί την Κυβέρνηση ο Σαρακιώτης

Τι συζητήθηκε στην επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή…

Στη Βουλή έφερε το θέμα των δρομολογίων στην παλιά γραμμή Τιθορέα - Λιανοκλάδι, αλλά και της γραμμής Λιανοκλάδι - Στυλίδα και για τον ανενεργό σταθμό του Μώλου ο  Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης.

Ο κ. Σαρακιώτης έθεσε συγκεκριμένα ερωτήματα στον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών σχετικά με τα παραπάνω θέματα και αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Κε Υπουργέ, ζήτησα συγκεκριμένες ημερομηνίες. Μας ακούνε οι κάτοικοι της περιοχής, από τον Μπράλο, από την Αμφίκλεια, από τα Καμένα Βούρλα, από τη Στυλίδα και ζητούν να μάθουν: Πότε θα ξεκινήσει η λειτουργία του σταθμού του Μώλου; Δεύτερον, τα δρομολόγια Στυλίδα – Λιανοκλάδι θα αυξηθούν; Ναι ή όχι και πότε; Από τα 4 που έχουν φθάσει στον Μπράλο τα τρένα, θα επανέλθουμε στα 16; Ναι ή όχι και πότε

Νωρίτερα ο κ. Σρακιώτης είχε παρουσιάσει τι ίσχυε επί ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για πανηγυρισμούς σήμερα για το «πισωγύρισμα» με πολύ λιγότερα δρομολόγια και σε λιγότερες ημέρες.

Μάλιστα ο κ. Καραμανλής αναφέρθηκε μόνο στη διετία 16-17 πριν την ιδιωτικοποίηση των τραίνων, ότι υπήρχαν περισσότερα δρομολόγια και αρκέστηκε να υπενθυμίσει το πως έκανε την ιδιωτικοποίηση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε και τις δύο τοποθετήσεις του Βουλευτή Φθιώτιδας, καθώς και τςι απαντήσεις του Υπουργού:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση