Απολογούνται οι συλληφθέντες για το κύκλωμα ναρκωτικών στη Στυλίδα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Οκτωβρίου 2021 10:46 Απολογούνται οι συλληφθέντες για το κύκλωμα ναρκωτικών στη Στυλίδα

Νωρίτερα από το προγραμματισμένο έφτασαν στα Δικαστήρια...

Με καλυμμένα τα πρόσωπά τους και πολύ νωρίτερα από όσο αρχικά είχε γίνει γνωστό, παρουσιάστηκαν στα Δικαστήρια Λαμίας προκειμένου να περάσουν από Εισαγγελέα και Ανακρίτρια, οι πέντε εκ των έξι συλληφθέντων  του κυκλώματος ναρκωτικών της Στυλίδας, που εξαρθρώθηκε από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

Ανάμεσα στους κατηγορούμενους και κατώτερος αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Σε βάρος τους έχει σχηματισθεί δικογραφία που περιλαμβάνει αρκετές εκατοντάδες σελίδες με απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες που εμπλέκουν πολλά ακόμη άτομα - κυρίως πελάτες - ενώ κατά περίπτωση κατηγορούνται για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, τα όπλα και του εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Η διαδικασία αναμένεται να κρατήσει αρκετές ώρες, προκειμένου να απολογηθούν όλοι οι κατηγορούμενοι και να απαντήσουν σε ερωτήσεις της τακτικής Ανακρίτριας.

Θυμίζουμε ότι κατά την έφοδο των «αδιάφθορων» σε σπίτια και χώρους εργασίας των εμπλεκομένων στον Πειραιά και σε περιοχές της Φθιώτιδας, βρέθηκαν, κάνναβη (και δενδρύλλια), κοκαΐνη, λαθραίος καπνός, πιστόλι με γεμιστήρα, μεταλλική σιδερογροθιά και φυσίγγια πυροβόλου και κυνηγετικού όπλου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση