Εύβοια: Νέα έκτακτη χρηματοδότηση ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021 20:31 Εύβοια: Νέα έκτακτη χρηματοδότηση ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ

Στην πυρόπληκτη Βόρεια Εύβοια που από χθες (09.10.2021) πλήττεται από τις σφοδρές βροχοπτώσεις που έφερε η κακοκαιρία «Αθηνά» μετέβησαν ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιος για θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές, Χρήστος Τριαντόπουλος, και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Ευάγγελος Τουρνάς.

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, από την Αγία Άννα, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό, Χρήστος Τριαντόπουλος, ανακοίνωσε νέα έκτακτη χρηματοδότηση ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ για τη Βόρεια Εύβοια, ενώ σημείωσε ότι τα αντιπλημμυρικά και αντιδιαβρωτικά έργα συνεχίζονται.

«Από την πρώτη στιγμή, με εντολή Πρωθυπουργού, βρεθήκαμε στη Β. Εύβοια και στο πεδίο με το δήμαρχο, αυτοδιοικητικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες που άμεσα προχωρούν σε καθαρισμούς και τις πρώτες αποκαταστάσεις. Η στήριξη του κράτους -φυσικά- και θα συνεχιστεί για να καλυφθούν οι οποίες νέες ανάγκες, ενώ τα αντιπλημμυρικά και αντιδιαβρωτικά έργα συνεχίζονται», δήλωσε νωρίτερα ο κ. Τριαντόπουλος από τα Βασιλικά και το Ψαροπούλι.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση