Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου: Έκκληση Καρακάντζα για τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 08:30 Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου: Έκκληση Καρακάντζα για τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων

Με μάσκα οι θεατές, χωρίς ουσιαστικά αποστάσεις…

Δύο χρόνια μετά την τελευταία προ-covid παρέλαση η Λαμία είναι έτοιμη να γιορτάσει και πάλι την 28η Οκτωβρίου με… αρκετή δόση κανονικότητας.

Παρά τις πολλές αντίθετες απόψεις, η μαθητική παρέλαση θα διεξαχθεί κανονικά και ο κόσμος θα είναι και πάλι ελεύθερος στους δρόμους (εμβολιασμένοι και μη), με μοναδικό περιορισμό τη χρήση μάσκας.

Αυτό επισήμανε και ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας, αναλύοντας στους δημοσιογράφους τα όσα θα ισχύσουν στο φετινό εορτασμό. Εορτασμός που περιλαμβάνει κανονικά τη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Λαμίας, κατάθεση στεφάνων, συγκέντρωση επισήμων στην πλατεία ελευθερίας και παρέλαση μαθητών σχολείων, φορέων, σωματείων και φυσικά του στρατού.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό, ότι δε θα μπορέσει να τηρηθεί ο κανόνας της ασφαλούς απόστασης μεταξύ του κόσμου που θα παρακολουθεί την παρέλαση και επαφίεται στην ατομική κρίση του καθενός.

Ο κ. Καρακάντζας ωστόσο απευθύνει έκκληση όχι μόνο για τη χρήση μάσκας, αλλά και για την αποφυγή συγκέντρωσης των μαθητών που ολοκληρώνουν την παρέλαση με το υπόλοιπο πλήθος, δημιουργώντας επιπλέον συνωστισμό.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Καρακάντζα:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση