«Έφυγε» ο γνωστός Λαμιώτης επαγγελματίας Στέργιος Καραπατάκης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2021 10:28 «Έφυγε» ο γνωστός Λαμιώτης επαγγελματίας Στέργιος Καραπατάκης

Από το 1974 στο χώρο της εστίασης, με το φημισμένο μπιφτέκι του να ξεπερνά τα όρια της Φθιώτιδας…

Ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς επαγγελματίες στο χώρο της εστίασης, ο Στέργιος Καραπατάκης δεν είναι πια μαζί μας.

Έφυγε στα 69 του χρόνια, έχοντας παλέψει με σθένος πολλούς μήνες με τις επιπλοκές που του δημιούργησε ο κορωνοϊός όταν νόσησε τον περασμένο Μάρτιο.

Ένας πραγματικός επαγγελματίας που είχε κερδίσει το σεβασμό και την εκτίμηση όλων των πελατών του στο γνωστό ψητοπωλείο, αλλά και στο κρεοπωλείο που άνοιξε μερικά χρόνια αργότερα.

Από το 1974 μέχρι σήμερα το όνομα «Καραπατάκης» είναι συνώνυμο με τη γεύση και την ποιότητα, με το φημισμένο μπιφτέκι του, να έχει μεγαλώσει γενιές και να είναι γνωστό σε όλη την Ελλάδα.

Δυστυχώς είχε την ατυχία να νοσήσει από κορωνοϊό  τέλη Μαρτίου, όταν ακόμη ο εμβολιασμός είχε λίστα αναμονής και γινόταν κατά προτεραιότητα σε άλλες ηλικιακές ομάδες.

Πάλεψε όμως για ένα μήνα στην Εντατική, αρχικά στο Τμήμα Covid και όταν αρνητικοποιήθηκε στη συνέχεια νοσηλεύτηκε στη Γενική ΜΕθ από την οποία κατάφερε να εξέλθει στις 26 Απριλίου και να διακομιστεί σε Κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα.

Η άνιση μάχη συνεχίστηκε για ακόμη έξι μήνες, δείχνοντας τη δύναμή του και τη θέλησή του για ζωή, έχοντας πάντα στο πλευρό του την αγαπημένη του οικογένεια. Την σύζυγό του Βασιλική που του στάθηκε όλα αυτά τα χρόνια σε κάθε επαγγελματικό του βήμα και τα αγαπημένα του παιδιά Δημήτρη και Παρασκευή, αλλά και τα τέσσερα εγγονάκια του.

Η κηδεία του Στέργιου Καραπατάκη θα γίνει σήμερα στις 4:00’ το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, στην ενορία και τη γειτονιά που αγάπησε.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί οικονομικά το Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας, για το λόγο αυτό θα υπάρχει ειδικό κουτί - κουμπαράς, στην είσοδο της εκκλησίας.

Θερμά συλλυπητήρια από όλη την ομάδα του LamiaReport στην οικογένεια.

Καλό ταξίδι φίλε Στέργιο!

Προσαρμοσμένη αναζήτηση