Λαμία: Οδηγούσε «λιώμα» και τον συνέλαβαν - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2021 10:26 Λαμία: Οδηγούσε «λιώμα» και τον συνέλαβαν - ΒΙΝΤΕΟ

Από τύχη δεν έγινε σοβαρό ατύχημα όταν το αυτοκίνητο με το μεθυσμένο οδηγό ακινητοποιήθηκε το βράδυ σε δρόμο μεγάλης κυκλοφορίας.

Ο λόγος για έναν 60χρονο Αλβανικής υπηκοότητας, ο οποίος αργά το βράδυ της Πέμπτης κινούνταν στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού.

Λίγο πριν φτάσει στη διασταύρωση του "ICE" το αυτοκίνητο χτύπησε στο κράσπεδο και ακινητοποιήθηκε στη μέση του δρόμου.

Ευτυχώς, σύμφωνα με το LamiaReport ένας οδηγός που ακολουθούσε, σταμάτησε και έκανε σινιάλο στα άλλα αυτοκίνητα που ερχόντουσαν να κόψουν ταχύτητα για να μην πέσουν πάνω στο ακινητοποιημένο όχημα που δεν φαίνονταν μέσα στο σκοτάδι.

Ταυτόχρονα ενημέρωσε και την αστυνομία για να έρθει στο σημείο, αφου υπήρχε κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος.

Ο μεθυσμένος έβγαλε το αυτοκίνητο στην άκρη και προσπαθούσε να βγάλει τη ρεζέρβα για να αλλάξει το σκασμένο λάστιχο. Ωστόσο σύμφωνα με μαρτυρίες οδηγών στο LamiaReport ούτε όρθιος δεν μπορούσε να σταθεί και παραπατούσε.

Αφού κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να αλλάξει το λάστιχο , πάρα τις εκκλήσεις άλλων οδηγών να μην φύγει από το σημείο γιατι ήταν σίγουρο ότι θα προκαλέσει τροχαίο, εκείνος μόλις κατάλαβε ότι θα έρθει η τροχαία έφυγε με το λάστιχο σκασμένο.

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας και της Άμεσης Δράσης που έφτασαν σε λίγα λεπτά κατάφεραν να τον εντοπίσουν στο δρόμο προς Γαλανέικα, λίγο μετά την διασταύρωση του "ICE".

Μαρτυρίες στο LamiaReport αναφέρουν ότι ο 60χρονος αρχικά αρνιόταν να φυσήξει στο αλκοολόμετρο, προβάλλοντας διάφορες δικαιολογίες, όπως ότι ειναι καρδιοπαθής και πάει στο νοσοκομειο και διάφορα άλλα.

Τελικά, όταν επιτέλους φύσηξε, το αλκοολόμετρο χτύπησε «κόκκινο» και ο 60χρονος συνελήφθη για να οδηγηθεί στο αυτόφωρο, ενώ το αυτοκίνητο φορτώθηκε από οδική βοήθεια για να μεταφερθεί και αυτό στο αστυνομικό μέγαρο.

Δείτε το βίντεο από τη στιγμή που φορτώνουν το αυτοκίνητο του μεθυσμένου οδηγού.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση